Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Kacperka.....

Co myślicie o takim rowerku trójkołowym??

Polecane posty

Gość ale siem żem zbulwersiła
mialam taki dla synka- beznadzieha. stracone pieniadze a dlaczego? na poczatku dziecko i tak nie pedaluje tylko jest pchane, nie mysl ze naiuczy sie pedalowac sam potem jak odczepisz pałak do pchania bo pedalki sa za ciezkie. tzn ciezko sie pedasluje i nie wygodnie.. tak do przidu..

i piszacpojezdzi masz na mysli bedzie pchany?? bo sam na tym napewno nie popedaluje, a byc pchanym to iw spacerowce moze.. te rowerki sa takiue odbajerzone dla oka roczica a rocznemu dziecku czy 1,5 to wsio rawno

Moj synek dostal podobny rowerek na roczek i go uwielbia.Jezdzimy w nim na spacery.Czasami ja wyciagam wozek a moj synek wyjezdza z rowerkiem :D Jak bedzie wiekszy to te boki sciagne i bedzie mogl sam jezdzic. Mnie sie wydaje,ze na dosc dlugo starczy. My mamy taki,tylko inne kolory : http://allegro.pl/rowerek-smart-trike-3-w1-trojkolowy-i1549564312.html

nie wypowiem sie co do tego modelu bo nie mialam ale.. kupilam malemu 3kolowca i okazalo sie ze nie dostaje do pedalow nogami, jak zaczal dostawac to znow za ciezko chodzily, jak juz ma na tyle sil by na nim jezdzic to kolana mus ie eni mieszcza :> i pzreszedl na zwykly rowerek z doczepianymi kolami z tylu, moim zdaniem najlepszy jest na lancuch rower a nie to badziewie z pedalami na pzrednim kole, takei dla maluchow tez sa! polecam kupic z bajerami skor masz na to akse ale patrz by byly pedaly i lancuch na srodku a nei na pzrednim kole

,yszaaa dobrze napisala, to samo co ja,, te z pedalami na kole to badz\iew bo dziecko za malo ma sily w nogach by pedalowac ... no chyba zwe chcesz go caly czas pchaca pedaly beda mu sie obijac o kolana

Gość ngcgjgcf
mnie nauczyli jeździć na zwykłym rowerku, w którym doczepiona była jakaś pałka, i nikt nie wymyślał jakiś cudactw

myszaaaa weszlam zobaczyc twojego synka tadeuszka i zobaczylam Ciebie na kilku zdjeciach. Jestes bardzo podobna do mamy szymonka , tego 5 letniego co go bila.. wiem ze tamta kobieta jest zla,ale poprostu odrazu mi sie z nia skojarzylas :)

niestety nie wiem kto jets mama szymonka ani szymonek wiec sie nie wypowiem :D

Gość Kupiliśmy dla synka taki
rowerek http://www.abcdziecko.pl/products/352/p/2785 Jest genialny, bardzo trwały, można go fajnie regulować. Jest dość spory jak na rowerki dla malucha i nie jest plastikowy. Jeśli chodzi ogólnie o pomysł rowerka trzykołowego, to uwielbienie do tego sprzętu ze strony dziecka przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Mamy go od roku. Synek ma obenie 3 lata i 4 miesiące i porusza się nim wszędzie. Początkowo lubił, jak się go "wiosło" pchając, a gdzieś od pół roku jeździ sam jak najęty z dużą sprawnością (cofa, nawraca) i potrafi tak szaleć godzinami. Rowerek to świetny pomysł.

3 latka pchalas w takim rowerku. czy on jest zdrowy??

nie traktuj jako zlosliwosc ale synek kolezanki jezdzil sam na takim w wieku 2 lat, a tu 3 lata i go pchacie :(

sorry jak 32,5 mial to go pchalas.. ale i tak leniuch

Gość Kupiliśmy dla synka taki
Ten rowerek jest dość duży. Pomimo regulacji i tego, ze synek jest wysoki, mając 2,5 roku nie radził sobie z tym, zeby wjechać np. pod górkę. Po domu jeździł swobodnie. Teraz jeździ wszędzie i radzi sobie na wszelkich wertepach.