Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama26

macie worki próżniowe? sprawdzają się?

Polecane posty

Gość mamama26

jest coś na co powinnam zwrócić uwage?

Gość a ja........
mam i są super, nie wiem na co zwracać uwagę poza wielkością?

Gość a gdzie mozna je kupic poza
sklepami internetowymi i allegro? w jakich sklepach sa?

Gość a gdzie mozna je kupic poza
chodzi mi o prawdziwe sklpy (nie wirtualne), gdzie mozna obejrzec towar i jakie firmy sa najlepsze?

Gość a ja.......
ja kupiłam na allegro i odebrałam osobiście. nie wiem jakiej są firmy, nie zwracałam na to uwagi, to tylko worki za parę złotych więc bez przesady, nie będę robić wielkiego rozeznania rynku...

Gość beata44
O workach próżniowych się dowiedziałam niedawno od teściowej i też sobie kupiłam. Akurat padło na stronę www.sklepoliwia.pl . Mieli sporo rozmiarów takich worków i rzeczywiście się sprawdzają. Wszystko można do nich włożyć, od bielizny, po płaszcze zimowe czy pościel i koce. W sumie obsługa tego jest banalnie prosta, wystarczy zassać powietrze odkurzaczem i nagle z dużego wora robi się malutki, sprasowany woreczek. Proste, a genialne zarazem.

Gość gość
Miałam kiedyś jakieś 6lat temu! Wypieprzyłam i nie zamierzam ponownie kupić! Worki się szybko zużyły, powietrze wciąż się tam dostawało były nieszczelne, działały mi tylko a nerwy! Dostępne rozmiary są małe-nawet te duże są, jak dla mnie, zbyt małe! Moim zdaniem to chińszczyzna za wygórowane pieniądze! Materiał nietrwały i zawodny- szkoda nerwów!

Gość gość
12:51 to co pokazują na tych fotach to oszustwo jest! Używałam tych worków i wiem że tak to nie wygląda! Góraaa o 50% można zmniejszyć objętość-to co pokazują to kłamstwo! Worek drogi! wsadzisz jedną rzecz góra dwie bo inaczej ci pęknie! Zmniejszysz o połowę! A jak będziesz miała szczęście to nawet miesiąc potrzyma! G****o i badziewie!