Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziamadziamadzia

wypłukiwanie się farby

Polecane posty

Gość madziamadziamadzia

heja, mam spory problem. Otóż zmieniłam kolor z czarnych na jaśniejszy.. fryzjerka ściągnęła mi farbę, nałożyła nowy kolor - taki porzeczkowy ładny, ale po tygodniu to się zrobiłam rudzielcem.. odczekałam jeszcze tydzień i nałożyłam nową farbę - teraz tą w piance, ciepły kasztan. Mama śliczny odcień, ale przy każdym myciu woda jest kolorowa i widać jak kolor blaknie. Oczywiście używam szamponu do włosów po koloryzacji i odżywki chroniącej kolor. Niestety muszę włosy myć codziennie, ale ich kondycja (nawet po użyciu dekoloryzatoru) była i jest fantastyczna. Są mocne i błyszczące.. ale dlaczego tak szybko płowieją? Ma ktoś jaką radę?

Gość madziamadziamadzia
?

Gość tak jest na wlosach
zdekoloryzowanych..muszisz myc delikatnym szamponem..najlepiej dla dzieci

Gość madziamadziamadzia
ale ja je tylko zmoczę samą wodą i już kolorowa woda leci :(

Gość nie znam się poradzcie miii
może nie używasz farby do włosów tylko szamponu koloryzującego? a ten się spłukuje

skoro był użyty rozjaśniacz, łuski się rozchyliły, to napewno bedzie sie wypłukiwac, mujesz je i płuczesz je chłodna woda? zimna woda zamyka łuski włosa

Gość madziamadziamadzia
Używam farby trwałej a myję taką letnią wodą.. jutro spróbuję zimniejszą... ale masakra z tym kolorem.. jakbym wiedziała, że kolor tak szybko się będzie wypłukiwał to bym została przy tym czarnym.. :(