Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość państwo nasze nie dla kobiet

Dlaczego podpaski i tampony są takie drogie?!

Polecane posty

rozumiem że kondomy że piwo i papierosy kosztują ale podpaski? przecież nie kupujemy tego dla przyejmności!! moim zdaniem państwo powinno dbać o kobiety i każda powinna dostawać roczny talon 200zł na wydanie na artykuły higieniczne

Gość julka19x
one nie są drogie, to my za mało zarabiamy

Gość a myslisz że erosy
kupuję dla przyjemności?🖐️ przekleta guma zabiera mi co najmniej 70% doznań :o

Gość zgadzam się i z jedną i z
drugą wypowiedzią - ale co z tego? :-O

Za najtansze trzeba zaplacic przynajmniej 3 - 4 zł, ja sie zgadzam z tym, ze sa za drogie.

Gość muszą być drogie, aby
panienki szybko wychodziły za mąż zachodziły co rok w ciążę, i aby do klimkterium nie miały okresu.

Gość dżon łoker
prędzej to kobiety powinny mieć zakaz wychodzenia z domu w te dni

Gość muszą być drogie, aby
muszą być drogie, bo to zalecenia papieża Jaśka Pawełka Zwei.

Gość dżon łoker
a skoro podpaski są drogie to nie używajcie, spytajcie się swoich babc jak sobie z tym radziły i róbcie tak samo jak one

Gość zatrzask
a od kiedy to dni podpaskowe są zaliczane do leżenia bykiem ?

Gość a ,tak na marginesie
to podpaski i tampony powinny być wielokrotnego uzytku,a nie takie marnotrastwo

Gość qwerty67868
Bez przesady, najtańsze są po 3-4zł, a zużywa się dwie paczki w miesiącu. 8zł miesiecznie to taki majątek?

Ja za 16 sztuk tamponów płace 9 zł i jakoś nigdy nie myślałam o tym ze to drogo i tak wpływu na to nie mamy ile kosztują a kupic trzeba czy kosztują 9 zł czy bedą kiedyś po 15 zł

Gość siddi bel abbes
wyssał bym tampon albo podpaskę uzywaną :-D

Gość a myslisz że erosy
no własnie, a dureksy ok 11zł za 3 sztuki które zuzywam w ciagu jednego dnia. teraz oblicz 11zł x 31 dni :o

Gość bhbhb
Czy ja wiem. Podwojne alwaysy (czyli 18 lub 20 sztuk) kosztuja w supermarketach typu carefour/kaufland 7.50, a czesto jest promocja i kosztuje ok. 6zl. Czy to tak duzo raz na miesiac?

Gość nvjg ,n
to kupuj w tanszychb slkepach lidl czy biedronka.

Gość bhbhb
drogie to jest zarcie. Wydaje ok. 30zl dziennie, a i tak nic nie mam na zapas:O

albo siedzą tu same prawiki albo debilki najtańsze podpaski? jesli masz czipe jak krowa to ok. ja mam delikatną i nie mogę znieść podpasek typu naturella z efektem zapachowym rumianka który po zetknięciu z krwią wali równo do tego swędzi mnie srom od tego podpaski always - 8-9 zł do tego tampony bo przeciekam , też koszt 8-9 zł (kupuje wieksze opakowania żeby starczyło najdłużej) załóżmy że paczka tego i tego starcza mi na dwa okresy zatem 16,50 x 6 miesięcy to około 100 zł rocznie. okres mam od 8 lat. co razem daje....800 zł :D super co? dodam ,że jak częściej zmieniam to wychodzi jeszcze wiecej....

durexy -? ale ruchać nie mozesz albo bez gumki i masz z tego przyjemność a my nie dość że nas boli że wali gównem że leje sie z nas to jeszcze musimy za to płacić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 to skandal w ameryce np . nastolatki otrzymują podpaski od pielęgniarki w szkole

Gość qwerty67868
no to masz pecha, że cię piecze i swędzi, jakoś inni nie płaczą, że ich coś uczula i przez to muszą kupować droższe produkty. A moim zdaniem podpaski always są przereklamowane, mi jest w nich po prostu niewygodnie, jakies takie sztywne są. Używam tylko Belli w zielonym opakowaniu (tych cienkich), kosztują w Rossmanie ok. 7zł za podwójną paczkę.

Gość a myslisz że erosy
nawet w Afryce kondomy rozdaja za darmo🖐️ u nas opakowanie powinno kosztowac max 1zł :o

Gość psycholożka wspaniała
państwo nasze nie dla kobiet ---> co Ty wypisujesz, dziewczyno ??? Jakim gównem wali?? Jak się jedna z drugą nie umyje to wali. Ty chyba masz problem z akceptacją samej siebie i swojej kobiecości, stąd takia agresja :o Oddychaj, oddychaj i powtarzaj "kocham i akceptuję siebie" .....

jakbyś był fajny i stukał swoją pannę to ona brała by tabsy i nie musiałbyś płacić za kondomy , a pewnie jeszcze nie wspomniałeś że musisz też płacic za usługę seksualną ;D

Gość qwerty67868
Zresztą więcej w tym kraju wydaje się np. na papier toaletowy. Paczka srajtasmy innej niż szara kosztuje ok. 8zł, chyba najtaniej za 5zł widziałam, a zużywa się w tydzień lub nawet jeszcze szybciej. I co, tez ma nam państwo dawać talony na papier, bo drogi? Bez sensu.

wiem co mówię! moje koleżanki też tak mówią o naturelli , a belli też nie lubię bo jest napchana jakąs watą a i tak zbiera sie to wszystko i jest mokro tylko always wciąga wszystko a always też ma wiele niedoskonałości tampony są najlepsze ale też czasem przeciekają . w ogole to jak nam sie majty poplamią to faceci powinni je prać. są nam to winni

Gość a myslisz że erosy
bardzo smieszne sossss :o pewnie nigdy nie zdarzyło Ci sie bywać na dyskotekach, koncertach i innych tego rodzaju imprezach.Poza tym poznaną tydzień temu panne mam stukac bez gumy wierząc jej na słowo że jest zdrowa?🖐️

Gość qwerty67868
Chyba mowisz o tej najtańszej, grubej belli, bo ta to faktycznie jest z waty. Te cienkie zielone waty nie mają, a jak mają to i tak jest niezauważalna.