Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewq12340987

brak biustu

Polecane posty

po wadze widać, że jesteś szczupłą osobą i może po prostu masz problem z doborem biustonosza... ja jestem od Ciebie o wiele grubsza a rozmiar pod biustem mam 75... bierz centymetr w łapkę i sie pomierz... tu masz fajną stronkę która ułatwi Ci dobór. http://www.milena-bielizna.pl/tableofsizes przy wynikach patrz na super-ścisły, bo to zazwyczaj jest najlepsze rozwiązanie

Gość wedkarz
Nie lubie lasek bez biustu. C jest akuratny według mnie

Gość 0000-0ewuska000
nie przejmuj sie! ja mama tak samo jak ty i jakos zyje :) nawet po tabletkach hormonalnych mi biust nie urósł a moim kolezanka tak! juz sie przyzwyczailam ze nigdy mi nie urosnie do takiego rozmiaru jaki ja chce a starczyloby mi PEŁNE A :)masz meza podobasz sie mu ja mojemu tez wiec to jest najwazniejsze:D pomysl o tych co maja duze i za pare lat dopadnie je grawitacja a my bedziemy mialy takie jakie sa:D:DD:D:D

Gość do ewq12340987
nie martw się ja mam taki sam problem, mam 22 lata także i masakra z tymi cyckami, tylko ze ja sie tym nie przejmuje. Mam inny atrybuty. ładną twarz zgrabne długie nogi itd. i na brak adoratorów nie narzekam. Nawet wręcz mnie to śmieszy, że faceci nie podbijaja do dziewczyn z biustem normalnym tylko do mnie :D Jeżeli się komuś moje cycki nie podobają to niech się nie patrzy. O.

Gość do ewq12340987
aha i jeszcze chciałam ci dodac na pocieszenie, ze moje 'cycki' sa rozstawione gdzies pod pachami takze wesoło jest :D Pozdrawiam ciebie i twojego maluszka i nie przejmuj sie głupotami.

Gość gość
'mi tam na dużym biuście nie zależy. jak kobieta ma ładna buźkę i fajną pupę to biustu może nie mieć' - tere fere. mozecie sie pocieszac, ze 'male jest piekne', etc. ale jezeli twoim wielkim pragnieniem jest to zeby podobac sie facetom I zeby sie za toba ogladali, to niestety ale bez cyckow sie nie da. mozna sobie znalezc takiego, co patrzy na charakter I tego typu pierdoly, I byc z nim, ale jesli jestes zupelnie plaska, to niestety ale symbolem seksu nie bedziesz dla zadnego :) nie chce nikogo dolowac, po prostu pisze prawde. nie moja wina, ze kazdy facet woli cycki, a jak mowi ze I tak jestes dla niego super sexowna, to oszukuje ciebie I siebie samego przy okazji. chyba ze jest pedofilem... przykro mi.

Gość gość111
Witam, Mam dokładnie taki sam problem. Mam 20 lat a biustu wcale. Mam problemy z kupnem stanika, ponieważ żadnego nie wypełniam- jest pusty. :/ W dzieciństwie biegałam, byłam bardzo aktywna, za czym idzie bardzo chuda. Teraz nie biegam, przytyło mi się w niektórych miejscach, ale nie tam gdzie powinno. Moje ręce są trochę bardziej owłosione niż normalnej kobiety, więc myślałam, że może jakieś hormonalne problemy. Byłam u endokrynologa, badania porobione, ale wszystkie wyniki w normie. Czy macie jakieś przetestowane ćwiczenia, które choć minimalnie poprawiłyby rozmiar piersi? Pomocy...

Gość gość
nawet jak jesteś totalnie płaska, to znajdziesz stanik, są takie rozmiary jak 60a, 65a czy nawet 60aa,65aa, albo jakieś 75aa czy 80aa-jeżeli jesteś płaska, ale gruba lub szczupła, ale masz szeroka klatę. sama noszę 65A i taki usztywniany stawnik bez żadnych poduch wystarczy, że wygląda, to ok na zasadzie- małe, ale proporcjonalne do szczuplej sylwetki. moja znajoma nosi żelowe staniki panache rozmiar aa i nawet nikt by nie pomyślał, że nie ma biustu, no ale co kto lubi. polecam szukanie staników w necie. I nie ma żadnych ćwiczeń- piersi, to gruczoł i tkanka tłuszczowa. tylko operacja, ostrzykanie wypełniaczami albo bielizna

Gość gość
Dziewczyny czemu nie zdecydujecie sie na zabieg? Wiem ze to niemala kasa ale jesli to was naprawde uszczesliwi to wydaje mi sie ze mozecie zrobic wiele by to zdobyc. Ja w przypadku takiego kompleksu nie zastanawialabym sie ani chwili. Teraz sa takie metody ze sztuczny biust nie wyglada jak dwa doczepione melony

Gość gość
Ja aż tak zdesperowana nie jestem, żeby poddawać się operacji. Miałam już jedną operację- też związaną z klatką- miałam szewską/ lejkowatą klatkę. Miałam też takie myśli, że to jest związane z tym, ale wątpię. Co mają kości do gruczołów... Fakt, jak dobiorę odpowiedni stanik, nie wygląda to aż tak źle, ale gdy go zdejmę. Tutaj chodzi także o samopoczucie, to jak wyglądam dla siebie lub dla partnera- nago też jest ważne. A w moim przypadku przygnębiające... Serio nie ma żadnej gimnastyki, która chociaż odrobinę poprawiłaby ich wygląd?

Gość gość
tez mam to samo jestem plaska mam 18 lat i 173 cm wzrostu

Gość gość
operacja? kilkanaście tys, efekt niepewny, możliwe komplikacje zdrowotne i to dość poważne, a i tak masz ciało obce protezę pod skórą- czy to takie fajne? konieczność wymiany po paru latach, po ewentualnej ciąży poprawki praktycznie obowiązkowe, w razie konieczności wyciągnięcia- bo organizm odrzuca, czy tworza się jakieś zrosty, zwapnienia czy "torebka" z tkanki łącznej wokół ciała obcego-implantu wytworzy się nieprawidlowo i wtedy to już ogólnie tragedia- blizna na bliźnie i wyciagnieta skóra..

Gość gość
A Twojemu partnerowi to przeszkadza?

Gość gość
Aktualnie nie mam. Ale zła jestem na siebie, gdy na siebie patrzę. Źle się z tym czuję.

Gość gość
Wiesz podobno mycie naczyń ręcznie, podłóg, pomaga, poza tym masaż piersi, szczególnie wykonywany przez kogoś. Do tego wzmacnia to relacje w związku. Dlatego też sam bym wolał mieć dziewczynę z małym biustem, jeśli mógłbym jej taki masaż robić. A z ciekawości, skąd jesteś?

Gość gość
No i właśnie o operacji nie ma mowy, ponieważ po pierwsze się boję, a po drugie to jest ciało obce. Jak mówię, aż tak mi na tym nie zależy, żeby się tak poświęcać. Mówię sobie, że jaka jestem taka jestem i operacyjnie nic nie zmienię. Lekarz proponował mi Dianę, ale się bałam i nie wykupiłam, a po jakimś miesiącu w TV mówili o jej wycofaniu z produkcji, że szkodliwa...

Gość gość
Ha! No i widzisz kolego, te prace domowe które wymieniłeś- wykonuję. Ale nic nie pomaga.

Gość gość
a masaż piersi? podobno rok regularnego masażu = 0.5 rozmiaru miseczki

Gość gość
Ale są jakieś konkretne masaże,w sensie metody czy coś, czy tak po prostu?

Gość gość
gdzieś na necie jest, napisz na mirodow@gmail.com to znajdę i Ci wyślę.

Gość gość
siódmy miesiąc to tak napawdę mogą ci jeszcze urosnąć moja teściowa tak miała że pod koniec ciaży i bum cyce miała wielkie

Gość gość
Ja też tak mam od zawsze mały stanik z dużą gąbką, teraz jestem w 20 tygodniu i rozmiar w górę. Liczyłam na bardziej spektakularny efekt, na to ze nim będzie znać brzuszek to cycuszki będą duże a tu lipa Podobno pod koniec bardzo rosną ale wtedy brzuszek będzie wileki a ja chciałam mieć choć prerz chwile figurę o jakiej zawsze marzyłam

Gość gość111
Rozumiem, że przez ciążę one rosną, ale czy po porodzie wracają do normy? Czy zostają tak na stałe?

Gość gość111
Te masaże, czy ćwiczenia które poszukasz możesz tutaj wstawić. Nie tylko ja, ale inne kobiety z tego forum chciałyby się dowiedzieć.

Gość gość
Sorki, ucięło mi neta. Po ciąży piersi ulegają zupełnym zmianom, piersi rosną i częściowo takie zostają, zmieniają się też brodawki (minus obszar kanalików, który potem znów wraca do normalnej wielkości). Co do masażu zawsze to chciałem móc na kimś przetestować http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm

Gość gość111
Dzięki. :) Domyślam się, że jak każdy facet chciałbyś. Muszę wypróbować, oby to coś dało. Chociaż nie mam wielkich nadziei. A tak z ciekawości, stosował ktoś z was tą Dianę?

ale Diane to chyba tablety hormonalne.... One mają dużo niepożądanych efektów i raczej dziewczyny się skarżą na nie.... A sama operacja wcale nie jest taka straszna jak się ją tu demonizuje, a efekty widać po prostu. A po talbetkach to niestety po porstu Ci sie woda w organizmie odkłada dlatego piersi wyglądają na lekko większe