Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexualna

Mój chłopak ma za dużego...

Polecane posty

i mnie zawsze boli... jak z gumką to robimy to mnie piecze i boli, a jak bez to cholernie boli... szczególnie jak do końca wejdzie...

Gość ghfjhghfg
moze masz nadzerke albo inne zapalenie

Gość facet 31lat
Musisz mieć coś z cipką nie tak,idź do ginekologa niech cię zbada.Dla zdrowej cipy nie ma za dużych.

Gość blebleble...
może pomóc więcej pieszczot, dłuższa gra wstępna, najlepiej żebyś była podniecona na maxa dopiero wprowadzać członka ,żeby było większe nawilżenie wtedy mniej boli.

Gość dfvgbtb
Dla zdrowej cipy nie ma za dużych.] a co to kurva kazda ciipa jest bez dna??? wyobraz sobie ignorancie ze ciipka ma takze swoj rozmiar i jak sobie w dupe nogi od stolu nie wpakujesz to w ciipe wielkiego chuuja tez nie.

cipka może i nie jest bez dna, ale pochwa jest na prawdę baaardzo rozciągliwa i dużo się w niej może zmieścić- kwestia wyćwiczenia. Autorce topiku (z własnego doświadczenia) polecam dłuższą (lub po prostu trochę inną) grę wstępną- może nie jesteś wystarczająco podniecona. I może jakiś dodatkowy nawilżacz- jakiś żel durex na przykład. Poza tym zwrócić facetowi uwagę, żeby wchodził powoli i wybierać raczej pozycje, w których to Ty kontrolujesz sytuację. A co do prezerwatyw- jeśli piecze, to możesz mieć alergię. Spróbuj durexów fioletowych, delikatnych- dla mnie są ok. Za kilka tygodni się przyzwyczaisz, nauczysz i będzie ok. :)

Gość asdfg
po moim kutasie cie nie zaboli

Gość ja mam małego
bo około 13-14cm gruby 13cm i też zdarzało mi sie,że partnerki mówiły,że je boli jedna byłatak ciasna ,ze używała lubrykantu

Gość Do ja mam małego
13gruby to nie taki mały i 14 długi ja mam 12 grubości i 12długi i moja żona czasami mówi,że ją zaboli

Gość beznadziejny grubas 175cm/170k
ja mam na 1cm grubego i na 10 cm dlugiego:(

mialo byc 10 cm grubego

Gość to jak ty chcesz dzieci rodzić
nie przejmuj się=====>w anala wejdzie i jeszcze miejsce zostanie!:D

mnie nic juz nie pomoze;(

Gość gość
ze mną twoja c**a będzie bezpieczna, mam 10 cm długiego i 10,5 w obwodzie, chcesz się ze mną walić?

Gość gość
Moj ma dużego i do porodu wchodził do połowy.Nie mieliśmy problemów z seksem.A po porodzie dobrze ,że mi dogadza.

Gość gość
jak piecze to stan zapalny, alergia od gumek albo nadżerka (wtedy boli przy głebokiej penetracji) pochwa ma w stanie "spoczynku" ok 8- 12 cm, a w stanie podniecenia może sie dwukrotnie rozciągniąć! bez poczucia dyskomfortu dla kobiety. Być może jesteś młoda i musisz się przyzwyczaić, jak ja byłam niedoświadczona to nawet wkładanie tampona mnie bolało, bo spinałam mięśnie.

Gość mixhalll
Hej Ja mam 20.5 cm długości i gruby i zawsze miałem kompleksy ze za mały chociaż wiele kobiet mi mówiło ze jest duży, szczególnie jeśli się z kimś dłużej spotykałem Tylko jedna mi uciekła z tym ze to była dziewica i kiedy zacząłem w nią wchodzić to bardzo ja bolało Osobiście wolał bym większy Żonę biorę do końca i mówi że czuje go gdzieś pod piersiami Przesdza zapewne

Gość gość
jesli ma za dużego to go ujeb przy końcu