Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojny i nieokreślony

Podkochuję się w koleżance, która uprawia przygodny seks? Zabiegać o nią?

Polecane posty

Gość do laskah.
ponad 20. a seks w pupe uznajesz?

Gość laskah.
tak uznaje

Gość do Malutka_w_szpileczkach90
i myslisz ze faceta nie brzydzi randka z dziewczyna, ktora dzien wczesniej komus laske robila?

Gość do laskah.
i nawet przy pierwszym seksie z prawiczkiem bys pozwolila na anal?

Gość laskah.
moze nie robiła dzien w dzien, bez przesady..... przeciez taka dziewczyna tez ma uczucia! jesli bym byloa bardzo podniecona i akurat miala mega chcice to raczej tak :)

ale jak isc na randke z dziewczyna ktora sie stale spotytyka z kumplem na seks bez zobowiazan? ja z nia ide na randke a dzien wczesniej ona sie z kims pieprzyla?

Gość laskah.
a skad wiesz, moze na tej randce przejzy na oczy i zobaczy w tobie swojego ksiecia i bedzie chciala TYLKO ciebie ???????? zauroczy sie w tobie ?????????? musisz pokazac ze nie traktujesz jej tak jak kazdy inny czyli z góry i ze traktujesz ja jak kobiete, piekna kobiete i daje ci głowe ze ona skonczy z tym dla ciebie !!!!!!

wolalbym kobiete bez takiej przeszlosci, nie po to jestem prawiczkiem i tyle czekam na milosc

Gość laskah.
aha no i wiec dlaczego sie w niej podkochujesz?

cos mnie ciagnie do niej, ale rozum mowi swoje

Gość laskah.
to teraz musisz odpowiedziec sobie na pytanie czym jest to "cos" a ja powiem tak. nie musisz odrazu brac jej za zonę. ale szanse powinnes jej dać. nie skreslaj jej. ona tez zasluguje na milosc. tylko poprostu jeszcze jej nie znalazła. z tego co piszesz to młoda dziewczyna wiec napewno cos musi byc nie tak w jej zyciu sercowym skoro to robiła a uwierz mi że znalam nawet osobiscie najgorsze kurwy ktore wyprawiały takie rzeczy ze głowa boli , a teraz są przykładnymi zonami, matkami i gdybym ich nie znala to w zyciu bym nie powiedziala ze takie cos robiły. także mowie ci daj jej chociaz szanse. nic nie stracisz a moze nawet zyskasz :)

ale jestem prawiczkiem, dlatego wtedy przeszlosc dziewczyny boli :(

Gość laskah.
no rozumiem. ale uwierz ze to nie jest najwazniejsze! ona moze poswiecic sie w milosc do ciebie tak ze nie bedziesz chcial innej i tak przeszlosc przestanie miec znaczenie! a zreszta skad wiesz czy to co niby o niej wiesz to nie są w polowie albo i wiecej ploty? wkoncu chyba nie byles jej materacem i nie wiesz co i jak oraz z kim! a ludzie bardzo lubią koloryzowac i dodawac zmyslone rzeczy do prawdziwych historii!! ja tez mialam duzo partnerow przed tym moim jedynym i zaden z nich nie ejst w stanie dorownac mojejmu chlopakowi w niczym! nie liczy sie dla mnie nikt oprocz niego i w ogole nie mysle o tym co bylo kiedys z tymi innymi chlopakami! bylo-minęło , co bylo a nie jest nie pisze sie w rejstr i tyle ! takie jest zycie! mowie daj jej szanse a sam przekonasz sie jaka ona jest! tymbardziej skoro ciagnie cie do niej i co sie ona podoba! a jak juz bedzie twoja to bedziesz mial przynajmniej wspaniały sex ;)

Gość Jezuuuuu ile jeszcze tych
topików założysz? parę dni temu już o tym pisałeś i nudziłeś tak samo :O