Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

eh cyfrowe motyle

Polecane posty

Gość parram parram

nie no noooo... znowu mi się to przytrafia.. zadurzenie przez net, sms, tel.. trwa to już 3 tygodnie i jeszcze minimum tydzień muszę wytrzymać do spotkania.. grrr a zauroczenie jest coraz większe, każdy kolejny mail, sms, rozmowa.. obiecałam sobie nie przywiązywać się do kogoś kogo przecież wcale nie znam a jednak.. cholera! otrzeźwcie mnie!

Gość parram parram
idzie albo nie idzie.. nie wierzę w to, że można kogoś poznać na odległość.. nawet mimo tego, że rozmawiamy codziennie minimum 20 minut. to jednak nie chcę się zadurzać w moim wyobrażeniu o nim. normalnie nie mogę już wytrzymać. a spotkamy się najwcześniej dopiero po świętach.. wiem wiem, to tydzień, szybko zleci.. ale postanowiłam twardo stąpać po ziemi a czuję, że odlatuję.

Kobieto, skoro koleś chce stworzyć jakąś relację wykraczającą ponad dziecinne nieokreślone ukradkowe spojrzenia, a ty na niego lecisz, to nad czy się zastanawiasz? Korzystaj z życia, a nie zastanawiaj się:).

Gość parram parram
hmm to raczej nie jest kwestia zastanawiania. bardziej bym chciała powstrzymać swoją wybujałą wyobraźnię :D jak się w końcu spotkamy to mogę odpłynąć. no problem. ale wirtualnie nie chceeeee

Schładzanie wybujałej wyobraźni do zera jest wskazane kiedy nic się nie dzieje, a Ty masz perspektywy związku- to po co. Ciesz się love:)