Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aivalar

Nastoletnie mamy-wspieramy się nawzajem:)

Polecane posty

Gość aivalar

Witam. Mam 15 lat. Za 5 miesięcy zostanę mamą dziewczynki. Nie żałuję tej decyzji. Oczywiście mogłam dokonać aborcji. Ale nie-nigdy. To okrucieństwo. Dodam, że zostałam zgwałcona, więc proszę, nie piszcie że jestem szm*atą. JA ZOSTAŁAM ZGWAŁCONA, ALE NIE JESTEM DZI*WKĄ ABY USUWAĆ CIĄŻĘ! Są tu jakieś mamy w podobnej sytuacji jak ja? :) Piszcie proszę.

Gość Littonia
Super że nie usunęłaś ciąży-aborcja to najgorsze co mogłoby być;/ Ja osobiście zrobilam tak jak Ty. Zostałam zgwałcona, zgwalcil mnie chlopak 20 letni. Urodziłam w wieku 16 lat. Teraz jestem mamą 2 letniej Basi;) Rozwija sie prawidlowo a ja nie zaluje swojej decyzji. Basia jest kochana;) To co ze jestesmy nastolatkami? Takie same z nas mamy jak nijaka 30 latka. Mam wlasnego chlopaka, i choc Basia nie jest z jego krwi i kosci, to kocha ja jak corke;) Planujemy nastepne dziecko gdzies za rok;) Basia nie moze byc jedynaczka. Kocham swoja corke i zadna dzi*wka z kafeterii nie powie mi , ze zrobilam zle. To moje zycie. Ja decyduje czy urodze dziecko czy nie. Jestem szczesliwa, nie zaluje swojej decyzji. Mialam mysli o usunieciu ciazy. Ale nie zrobilam tego.

Gość Granna
Aborcja to koszmar. Ciesze sie dziewczynki ze nie usuneliscie ciazy;) Ja urodzilam w wieku 20 lat i to wczesnie, jednak nie probowalam uczynic drastycznego czynu. Ja zaplacilam za seks. Musialam. A teraz Asia jest owocem seksu. Złotym owocem, i nigdy nie pozaluje tego co zrobilam;) Kocham Asie.

Gość aivalar
ciesze sie ze jestescie ! ;*

Gość Vellamo
Dziewczynki, zamieniłyście Zapytaj na Kafe? :classic_cool:

Gość hahahaha czemu to wszystko
pisze jedna osoba? :D

Gość Alidło 123
Jesteście dzielne :) !!! Pozdrawiam serdecznie i życzę duuużo radosnych chwil :)

Gość Vellamo
Coś tu brzydko pachnie ...

Gość nowa modaaa
to teraz jak sie daje dobrowolnie to się nazywa zgwałcenie, o widzę, że jakaś nowa moda

Gość Mama Ali
Jestem z wami. Zaszlam w ciaze majac 19lat. Wiedzialam ze urodze. Nie moglo byc inaczej bo juz wtedy z ojcem Ali bylam 3lata. Mala w Wielkanoc konczy 8 miesiecy i jest najkochansza na swiecie.

Gość a co to za fikcja...
przeciez to nicki userek z zapytaj -.-

Gość kotek pieska
właśnie! widać że to pisze jedna osoba! i to jakaś prowokacja.po 1 wątpię że 4 miesiące po gwałcie z takim entuzjazmem i uśmieszkami pisze ta "zgwałcona" a po 2 ten drugi przypadek też z radoscią opisuje gwałt, poza tym wszystkie posty pomaranczowe;/

Gość a co to za fikcja...
kotek pieska - ja jestem pomarańczowa, ale mi to się nie podoba. To nicki kobiet z zapytaj -.-

Gość autorka to idiotka.
albo schizofreniczka :D chyba chciałabyś żeby cie ktos zgwałcił hehe

yyy 15 latka gwałt 4 miesiące temu i z takim entuzjazmem piszesz ? hm... a co twoi rodzice nie mieli nic do powiedzenia HA hA następna 16 zgwałcona też super szczęśliwa mama :O ciekawe skąd bierzesz fundusze ???

cytat JA ZOSTAŁAM ZGWAŁCONA, ALE NIE JESTEM DZI*WKĄ ABY USUWAĆ CIĄŻĘ hm... dziwka usuwa ciąże myślałam że daje dupy za kasę

Gość cierp ciało jak żeś chciało
KIEPSKIE PROWO...!! :o Do tego pisze to jedna i ta sama osoba. Rozdwojenie jaźni chyba. Ludzie nie emocjonujcie się, autorka gada sama ze sobą. Żadna normalna 15 latka nie byłaby szczęśliwa, że w wyniku gwałtu (!) zaszła w ciążę... Sama ciąża jest dla 15 letniego dziecka szokiem, gwałt traumą, a tu pełnia szczęścia :o PROWOKACJA

Gość OOO Andzia !!!
Prowo jak nic....

Gość IMO137544
0/10 kurwa

Gość niedlugo babcia
Mam corke ktora ma 16 lat i za dwa miesiace urodzi mi wnusia,gdy dowiedzialam sie o jej ciazy bylam w szoku,bo to jednak troszke za wczesnie,ale nawet przez ulamek sekundy nie przyszla mi mysl,by naklonic ja do aborcji,pomoge jej w wychowaniu dziecka a ona niech sie dalej uczy taki mamy uklad.Ojciec dziecka ma 20 lat i bierze rowniez odpowiedzialnosc na to dziecko,ale wiem ze finansowo corka na niego zabardzo liczyc nie moze,bo on studiuje,rodzice chlopaka zapewniaja,ze rowniez beda pomagac,jak to bedzie to sie okaze w kazdym badz razie corka sama na pewno nie zostanie,bo ma nasze pelne wsparcie.

Gość i gdzie autorka?
he he ludzie sie skumali ze to marne prowo i autorka dala dyla :classic_cool:

Gość leira
prowokacja . zal mi was

Gość El Hermes
Leira to naprawdę ty??? :classic_cool:

Gość Yarknin
Tutaj tez mozna ponabijac jakis punkcik? :)

Gość taka jedna..
To na pewno nie Granna, Aivalar, Littonia i Leira. Bo to ok użytkowniczki, a ta dz*iwka to jakaś pop*ierdolona małolata któa nie ma co robić

Gość Aventia
Ciekawa jestem kto stoi za tą prowokacją?Znam historię userek z zapytaj i napewno nie one tu się udzielały!

Gość Real userka
Ale się uśmiałam. Marna prowokacja, coś nie wyszło koteczku ;-)

Bzdura!Jestem prawdziwą Granną i nikt mnie nie zgwałcił,a gdyby tak było,to nie wypisywałabym tutaj tego.Zresztą jakby zgwałcił,to by dobrze zrobił:) Ktoś tu jest chorobliwie zazdrosny chyba:)

Dzieciaki się nudzą i wypisują głupoty :) Tak jak Granna wyśmiałam tą prowokację. I co to dało, że naklikałaś parę głupich słów? Nic, poza tym, że się ośmieszyłaś dziecinko :)

Gość Littonia
Jestem prawdziwą Littonią i wydaję mi się, że ktoś ma problemy psychiczne. Moje dziecko nie ma na imię Basia i w ogóle co to za głupoty wypisujecie? Wstyd! Tyle Wam powiem. Nie ma to jak wtrącać się w czyjeś życie.. Leczyć sie idźcie