Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na obcasach i bez

Jak poznać czy się podobam

Polecane posty

Gość na obcasach i bez

Wydaje mi się że podobam się pewnemu facetowi, długie spojrzenia, takie delikatne uśmiechy, no czuje że coś jest na rzeczy. Jednak problem w tym że nie robi nic więcej, nie wiem czy brak mu śmiałości czy ja po prostu coś sobie ubzdurałam. Może odbiera mnie jako nie zainteresowaną? Bo niestety nie umiem spojrzeć mu w oczy i się tak ładnie uśmiechnąć jak on do mnie. Co zrobić?

Gość spojrzeć w oczy
Spojrzeć w oczy i się uśmiechnąć. Do twarzy Ci z uśmiechem, a on na pewno uwielbia się wpatrywać w Twoje brązowe oczy:)

Gość na obcasach i bez
Skąd wiesz że brązowe? ;)

Gość spojrzeć w oczy
wysoki iloraz inteligencji i intuicja...:P

Gość na obcasach i bez
No to gratuluję ;) Uśmiech niby takie to łatwe, ale ja niestety mam z tym problemy, szczególnie w stosunku do osoby która mi się podoba.

Gość spojrzeć w oczy
Dlaczego boisz się kontaktu wzrokowego? Kompleksy? Niskie poczucie własnej wartości? Też kiedyś bałem się patrzeć w oczy, w ogóle zawsze unikałem kontaktu śmigając wzrokiem po podłodze i po suficie. Jednak kontakt wzrokowy to naprawdę niezwykła radość i satysfakcja, zwłaszcza z osobą, z którą rozmawiasz.

Gość terazbedeinny
a gdzie go spotykasz?

Gość jak poznac
zagada do ciebie. Jak jest zainteresowany to i na randkę zaprosi. Bo facet zainteresowany/zakochany chce spędzać czas z kobietą sam na sam, a to tylko na randkach. jak nie ma jaj, to sama go zaproś. Jak nie przyjdzie kopnij go w jaja. Niech idzie się bawić z inną. Ja mam niemiłe doświadczenia, patrzyłam, uśmiechałam się, on też i lekko się uśmiechał. Zielony opel lipiec 2010. I nic. Ani nie zagadał, ani cześć nie powiedział, ani nie zaprosił na randkę. A kolejne dni zachowywał się tak jak uprzedni rok cały - jechał, komórka i ani me ani be ani nie patrzył. To po co się uśmiechał?

Gość jak poznac
wiec ja się uśmiechac nie będę. A jak patrzę i on patrzytez nic nie robi. wiec niech spierdala.

Gość na obcasach i bez
Trudno mi powiedzieć czemu tak jest że gdy go widzę spuszczam wzrok. Pewnie dlatego że nie chcę dać po sobie poznać że mi się podoba, na wypadek gdyby to było tylko jednostronne. Pokręcone to wszystko

Gość jak poznac
jakby jemu zależało to by nie patrzył czy spuszczasz wzrok czy nie, tylko podszedł i zagadał do ciebie, ot zwyczajne czesc i się usmiechnął. skoro facet widzi, że jego system działania zawodzi, to jak jest facetem z jajami to szuka innego systemu. a nie kobieta go zaprasza na randkę pisze mu ze o tej godzinie tam, nie hotel marriot bo ja nie stac, wiec pisze ze koło jej domu, albo w jej domu. A facet zamiast leciec jak na skrzydłach- Boze kobieta o której marzyłem zaprosiła mnie wyznaczyła czas i miejsce, czyli chce mnie! Nikogo innego. I czekac na nią, wysiasc z auta usmiechac sie. To on nic jedzie komórka w rece i ani nie spojrzy. Albo siedzi w aucie, które ma specjalnie CIEMNE SZYBY.. co to za zabawa w ciuciubabke. niech spieradała..

Gość jak poznac
czekam do 19, w domu a potem spierdalaj. Nie bedziemy sie tak bawic. A jutro policja i rozgłos w gazetach.

Gość spojrzeć w oczy
Oj obcasik - niesamowicie pokręcone i równie nielogiczne.

Gość mam opodobny problem
z co jesli jest szefem?nie okaze tego jak tu opisane :Ojesli cos tam miete przez rumianek:O:D

Gość na obcasach i bez
spojrzeć w oczy - Ech..wiem ;) Ale niestety kobiety zawsze za dużo analizują, zamiast po prostu poddać się czemuś. No nic trochę na własne życzenie chyba spierniczyłam możliwość fajnej znajomości.

Gość jakby on chciał
to by zagadał