Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nemtiks

Pytanie jest, dlaczego musze cierpiec bedac mezczyzną

Polecane posty

Pytanie jest, dlaczego musze cierpiec bedac mezczyzną, nie moge sie umowic z kobietom na sex, mogac jedynie obserwowac na fotce jak od najmlodszych lat kobiety zabawiaja sie erotycznie zbierajac ten najcenniejszy nektar dzieki moiej płci czując sie pożądane i podniecone w sposob delektujacy ich całe ciała, dla nich jest ten swiat a ja nic nie moge bedac mezczyznom.. dyskryminacja w podstawowym fundamencie istnienia czyli sferze sexualnej jak i co za tym idzie w calym zakresie zycia.. praca.. rynek.. zycie towarzyskie.. imprezy.. wszystko dla kobiet, nazywaja mnie płcią brzydką, stawiaja mi wymagania... nie mam zadnych przywilejów, na dokladke robia ze mnie prymitywa, wykorzystywacza swinie i kaza byc facetem.. robią wielki zarzut do mojego istnienia a jednoczesnie oczekuja tego co zarzucają... svki ktore juz niewiedzą czego chcą.. pewnie nigdy nieprzeprosza mnie i niepomysla o mnie ani nieoddadzą całego mojego straconego zycia..

hehe, 'zmien płec' , widac ze zacielo sie wam kobietki cos... czyli ze jaki wniosek podsumowujacy? ze jestescie parszywa płcia wy wszystkie kobiety bez wyjątku?

Gość Egierka
to ty w lublincu zbijasz palety za 800 zl i zażółconą od nasienia masz pościel?

Gość jestem kobieta ;(
Parszywy mezczyzna,dupek,zarozumialec i len! Kto jest ze mna? tylko jebac wam sie chce i nic z siebie nie dajecie.My kobiety to jak sluzace kolo dupy musimy wam skakac,pracujemu,gotujemy,sprzatamy i dzieci wychowujemy a taki samiec po pracy (lakkiej) walnie sie na lozko i wielce odpoczywa a ty mu babo usluguj bo jest zmeczony,glodny i przeszkadza mu ze dziecko sie glosno bawi.Do gazu z wami!!!

Gość jestem kobieta ;(
A najlepsze jest to ze jeszcze mu zle i marudzi...

Gość jestem kobieta ;(
a wogóle to mam zrośnięte wargi sromowe

nic nam niedajecie, tylko swiete umiecie zgrywac przezywajac ekstaze dzieki temu 1ebaniu co wam dajemy. skarpetki i wszystko inne to ja dziekuje wam kobiety, to sa moje rzeczy I WARA