Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaegoisty

Faceci - ile godzin tygodniowo gracie Playstation??

Polecane posty

Gość dziewczynaegoisty

Faceci - ile godzin tygodniowo gracie Playstation?? Dziewczyny - ile godzin tygodniowo grają wasi faceci? Szczerze proszę. Mój od wczoraj rano 14,5h i kontynuuje, do tego, dziś zaczeliśmy oglądać film, 8min. 23 sek, dzwonek do drzwi - towarzystwo do grania i po filmie. wtf?

Gość dziewczynaegoisty
Nie gracie??

Gość dziewczynaegoisty
nie, ON z kolegami, którzy teoretycznie przychodzą 'na kawę'.. jestem tym już zmęczona, a jak mu tłumaczę, że mi z tym źle, to mówi, że jestem samolubna :(

Gość o reety
To fajnego masz faceta, mój gra tylko i wyłącznie od święta, no na co dzień prowadzi firmę i nie zajmuje się głupotami. No ale cóż, niektórzy faceci to niedojrzali chlopcy...

Gość dziewczynaegoisty
myślicie, że mam racje? tzn, że mam prawo wymagać żeby ograniczył granie i wizyty kolegów w naszym mieszkaniu?

Gość o reety
ile ten Twoj chłopiec ma lat? :O Ma w ogóle jakieś obowiązki, zainteresowania?

Gość dziewczynaegoisty
27 :/ ma szkołę, pracę, mnie..

Gość kto płaci za czynsz?
i jedzenie?

Gość o reety
To dziwię się, że w ogóle zainteresowałaś się takim gościem... Mój też ma 27 lat, ale jest rozsądny i odpowiedzialny, gdy ma wolny czas to spędzamy go razem, podróżując, oglądając filmy czy razem coś przyrządzając. Poza tym prowadzi firmę i nie wyobrażam sobie, żeby marnował czas na bzdety. Ty widocznie trafiłaś na niedojrzałego chłopczyka.

Gość dziewczynaegoisty
No właśnie, wydawało mi się, że był inny, idealny.. Był, do momentu kiedy zamieszkaliśmy razem. Zawsze miał dla mnie tyle czasu, każdy dzień, każdą jedną noc spędzał ze mną. A teraz z PS. Znudził się czy uzależnił?

Gość o reety
Hm, może interesowałaś go jako taka nie całkiem "dostępna"? Może wydawałaś mu się atrakcyjna właśnie przez to, że nie mógł Cię mieć na co dzien? Z drugiej strony, gdy ludzie ze sobą zamieszkają nie mogą oczekiwać, że druga strona będzie spędzała każdą jedną chwilę razem... Przecież każdy czlowiek potrzebuje przestrzeni dla siebie. Oby tylko ta przestrzeń nie przerosła wspólnego czasu.

Gość dziewczynaegoisty
Rozumiem, że nie każdą chwilę :) W tygodniu praktycznie się nie widujemy, poza weekendem. A jego znajomi są tu co najmniej 5 razy w tygodniu, grają do późnej nocy, soboty i niedziele całe. Tu nie ma już czego odejmować.