Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BakeRolls

Pierwszy raz, pytania

Polecane posty

Gość BakeRolls

A więc.. jestem z chłopakiem od lutego, czyli niedużo ale już po prostu cięzko mi się pohamować i chyba chciałabym przezyć z nim swój pierwszy raz. Mam kilka pytań. W maju pewnie gdzieś wyjedziemy na weekend i wiadomo, że wtedy cooś będzie, chcę iść do ginekologa zeby pomógł mi w doborze antykoncepcji, bo obawiam się strasznie ciąży, panicznie. Mam 19 lat, jak powinnam się przygotować do wizyty u ginekologa? Dodam, że golę się w kroczu na zero i nie chcę dostać od lekarza ochrzanu :/ W ogóle, czy to "konieczne", robić facetowi loda? bo ja jakoś się boję a dla innych to normalna forma pieszczot...

Gość hfhghdfgg
proponuje tak lodzik, oliki, i mozesz sie spokojnie kurwic ze swoim chlopakiem bez obaw.

Gość BakeRolls
Nie wiem o co wam chodzi :O

Gość hatsumomo68
Ja proponuję prezerwatywę + stosunek przerywany zamiast faszerować się hormonami. Ja już od pół roku stosuję tą metodę i jak na razie się sprawdza. Odpukać. ;) Myślę, że tabletki są dobre dla ludzi, którzy ze sobą mieszkają i uprawiają seks naprawdę regularnie. Co do loda to nie jest on konieczny. Przecież chłopak cię do niego nie zmusi jeśli nie będziesz chciała, a ginekolog nie powinien interesować się twoją fryzurą intymną czy też jej brakiem! Najlepiej idź do prywatnego.