Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo się martwię

Martwie się !błagam o pomoc !!!

Polecane posty

W skrócie, od jakiegoś czasu mój mezczyzna miał problemy z hm...układem moczowym i nie tylko...bardzo go bolało...dziś dzwonił ze szpitala (niedziela, więc normalny lekarz nie przyjmuje), ze czeka na usg, ze podejrzewaja przepukline, ze strasznie go boli, ból nie do opisania, miał zadzwonić co u niego , jak badania ale milczy...od 18...moze i panikuje ale usg nie trwa przeciez 2 godziny...dzwoniłam przed chwilą ,nie odebrał,boję się o niego...czytałam , ze przepukline usuwa sie operacyjnie,odchodze od zmysłów...pomocy !!!

Czy ktoś z was miał przepukline?!proszę niech ktos cos napisze:(

Nie ma się co martwić, może wyszedł do łazienki albo nie słyszy, dlatego nie odbiera. Nie ma napewno operacji, bo w niedziele nie robią. Przepuklina to nic wielkiego operacja (raczej zabieg) nic nie boli, jest szybka i w ciągu kilku dni wróci do domu, ciesz się że nie ma np. Nowotworu, lub czegoś gorszego..

No własnie chodzi o to, ze po wyjsciu z badania miał od razu zadzwonic a nie zadzwonił, nie odbiera...to nie w jego stylu,jest bardzo słowny...tymczasem...eh...poza tym podejrzewali przepukline ale cholera wie czy to na pewno to...moze cos powazniejszego?! zresztą tak cholernie go bolało (moj facet nie lubi sie nad soba uzalac) , jest mozliwosc , ze zabrali go na ten zabieg?!:( dzis niedziela ale przeciez skoro tak cierpi to go raczej nie odeslą do domu co?!kurde sama nie wiem:(

Gość sara3535
Przepuklina jest choroba jak kazda inna, nawet gdyby trzeba operowac to zadna tragedia. Lekarze robia to ekstra , nie powinien dzwigac, chodzic na silownie i nie przeciazac organizmu. Co nie znaczy ze nic nie ma robic bo tak nie jest. Uspokoj sie i nie odchodz od zmyslow , bo ludzie maja gorsze choroby. Idz do niego z wizyta i dobrym nastrojem.

Nic mu nie bedzie ! Torba mu sie zrobi wielka , bedzie mial wielkie wory .Polezy 2 dni w szpitalu , napompuja go kroplowkami i przepuklina mu sflaczeje !

Ponoc przepukline w zaawansowanym stadium usuwa sie operacyjnie, co wiecej on tak od miesiaca narzekał na ostry bol, ledwo chodził , ganiałam go do lekarza ale odkładał...cholera:O dzis w południe bylo jeszcze wszystko ok jak dzwoniłam , wczoraj mowil , ze siusia krwią , kazałam mu natychmiast isc do lekarza, poszedł do tego pierwszego kontaktu, powiedział ze byc moze przepuklina , kazał isc do urologa , ten oczywiscie , ze skoro go bardzo nie boli to pojdzie jak zacznie bolec...no i wykrakał...doszło do takiego bolu , ze pojechał do szpitala...nie moge do niego jechac bo nas dzieli 160 km , dzis niedziela...kurde:(

Gość A siusiaczek w pupci juz byl
?

a jesli to cos powazniejszego?! kurde najgorsze jest to , ze nic nie wiem...zupełnie nic...nie wiem jak poszły badania, no nic...:(wiem , ze panikuje , ale inaczej nie potrafie...:(

zaraz zawału dostane:(