Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorszu

oby do jutra

Polecane posty

Gość Dorszu

Od 2 dni mam mocny kaszel i katar do tego kicham,dopiero jutro ide do lekarza ale boję się o płód bo brzuch stał się twardy i co jakiś czas pobolewa...staram i tak delikatnie kaszleć i wogóle ale jestem przerażona...czy może to wywołac poród przedwczesny??

a nie mogłas isc na dyżur lub na pogotowie który tydzien po za tym mogłas stosowac syrop Drosetux lub stodal

Gość Dorszu
wiesz co leczę się domowymi sposobami i ssam pastylki na gardło ale to nic a nic nie pomaga.byłam na pogotowiu ale powiedzieli że spokojnie mogę do jutra poczekać i iśc do lekarza rodzinnego bo nie mam gorączki i nic mi nie grozi..?zdziwiłam sie i próbowałam przetłumaczyć ale nic nie wskórałam..strasznie sie boję...

Zrob sobie syrop z cebuli - dosc szybko przerywa kaszel, do tego mozesz sobie zrobic miksture - mleko gorące, czosnek i masło. Skutkuje równie szybko. Dziwie się matkom które o swoim dziecku piszą płód... dla mnie od początku to było dziecko ...

Gość Dorszu
piję i ażywam to od 2 dni non stop do tego jem cytrynę piję herbatki i nic.chyba to cos poważniejszego...jejku przepraszam że cię uraziłam z tym płodem tak mi sie napisało..

Mi po tych specyfikach przeszlo po 6 godz. Smak paskudny ale dzialanie blyskawiczne ...ale widocznie nie na wszystkich tak dziala ... no cóż zanim jakieś lekarstwo przypisane przez lekarza zacznie działac i tak minie sporo czasu wiec musisz po prostu uwazac. W ktorym tyg jestes?

Gość Dorszu
Jestem w 33 tyg ciąży.Mi te specyfiki pomogły zbić gorączke chociaż ale z katarem i kaszlem to już nie pomogło niestety...