Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sNooPy19844

eks-szwagierka zabrania mi widywać się z chrześnicą

Polecane posty

Witam!Potrzebuję pomocy-otóż moja bratowa zabrania widywać mi się z chrześnicą i nie wiem,czy mam jakiekolwiek szanse załatwić tę sprawę sądownie.Jestem bardzo emocjonalnie związana z chrześnica,którą kocham nad życie i z którą spędziłam mnóstwo cudownych chwil.Niestety moja "wspaniała" bratowa podała brata o rozwód (ten aktualnie przebywa w więzieniu) i kategorycznie zabrania się nam kontaktować z córką-twierdzi,że ma do tego prawo.A mi serce pęka.Mała ma 8 lat i wiem,że też to przeżywa bardzo.Czy mogę liczyć na jakąś pomoc?Dodam,że spokojne,polubowne rozmowy nie pomogły...

Gość Strzelec z III dekady
Ma prawo obawiać się o córkę, jeśli Twój brat jest kryminalistą ... Może chce odseprować od całej rodziny ze względu na dobro dziecka. Myślę, że sądownie nie ma szans 🖐️

Brat jest w więzieniu za to,co robili oboje,ale to dłuższa historia...chodzi o to,że ja z bratem raczej nie utrzymywałam kontaktów...nie wtrącałam się nigdy do ich małżeństwa...Chodzi mi tylko o Julkę o którą zawsze dbałam,kupowałam ciuszki,jedzenie,książki do szkoły,zabierałam na weekendy i wakacje..traktuje ją jakby była moim dzieckiem i nie wyobrażam sobie,że mogłabym jej już nigdy nie zobaczyć...A moja ex-bratowa w ogóle nie kieruje się dobrem Małej tylko własną mściwością i złym charakterem-próbuje udowodnić,że jest górą...A mi tylko zależy na tym,by móc choć raz w miesiącu zabrać chrześnicę na weekend..