Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no szukam

Czy zna ktoś jakiś sklep z chińskimi bublami w Poznaniu?

Polecane posty

Gość no szukam

Ale detaliczny, żeby był. Na allegro trzeba płacić za wysyłkę, poza tym nie wiem czy dojdzie przed świętami :( znalazłam hurtownię jedną, ale tam tylko hurt...

Gość no szukam
wszelkie buble z Państwa Środka mnie wiejce podniecają...gdy tylko krąże pomiędzy regałami chińskiego marketu robi mi się gorąco...czuje takie fale gorąca od podbrzusza a wy?Też tak macie????:):):):)

Gość no szukam
Jeszcze tego lata planuję wielkie zakupy w Pekinie...uffff chyba osiwieje od tego szczytowania tam:):):):)👄

Gość no szukam
chciałbyś białasie:):)...nie dla psa kiełbasa:):)

Gość no szukam
Niech żyje wielka cywilizacja dalekiego wschodu!!!!!!!!!:):)

Gość 82938029
Koło mnie jest autentyczny sklep założony i prowadzony prze Chińczyków, mają w nim autentyczne chińskie buble. Znajduje sie na Promieniestej (Grunwald), blisko skrzyzowania z Sciegiennego. Jak sie wchodzi to aż smierdzi tanim plastikiem.

Gość no szukam
A Promienistej mówisz. A mają jakieś tanie gówienka? :)

Gość no szukam
Może ktoś ma jeszcze jakiś ciekawy namiar?

Gość Ja znam, jak przechodzilam
kolo dwroca, to miedzy dworcem pkp i pks jest tzw chinski market :) detaliczny.

Gość no szukam
koło Browarku? Muł? A dzięki ogólnie za namiary, w sumie w pobliżu. Pojadę to będę miała w miarę po drodze.I jeszcze zajrzę do tesco koło Kopernika

Gość no szukam
Byłam dzisiaj w obydwu i nie dostałam tego co chciałam... Kupiłem jedną rzecz, ale inną. Generalnie to nie mają tam konkurencyjnych cen, a asortyment zalatuje badziewiem. Na allegro te same rzeczy mają taniej, tyle że z wysyłką wychodzi minimalnie drożej. Jutro zamawiam z allegro i jadę na rowerku odebrać na drugi koniec miasta od sprzedawcy z allegro, bo wysyłać się nie opłaca i nie dojdzie. Swoją drogą te same rzeczy w marketach są po 3 razy droższe , tyle że inne opakowanie :O

Gość ona135
Ponoć jest jeden mega fajny koło pks-u... dokładnie pomiędzy pks-em a PKP

Gość Wielbiciel Chińskiego
A skoro już zlikwidowali wszystko co stałą pomiędzy PKP a PKS to może ktoś wie gdzie teraz się znajduje Chiński Market?

Gość Kondor
Jutro jade na Promienistą szukać wskaźnika laserowego za kilka złotych, może opiszę doznania.

Gość Nenecha
Chiński Market jest na os.Piastowskim 74 w Poznaniu *tiaaa, robię wstrętną reklamę, ale że miła chińska rodzina założyła... to im pomogę ;]*

Gość poet
Chcecie doznań? Znam sklep, ale we Wrześni, nie mówią po polsku, nie wydają żadnego papieru, na który mógłbyś się powołać, gdyby coś się natychmiast stało z zakupem, udają głupa, doznania chyba szczytowe. Podejrzewam, że mają poparcie kogoś z władz, bo są jedynymi, jakich znam z tych sklepowych bez żadnych wydruków...

Gość POMOCNIK W SZUKANIU SKLEPU
ten sklep na promienistej przy ściegiennie jest według mnie dobry i maja drobiazgi różnego rodzaju w niskiej cenie czesto jak jestem w tym rejonie zaglądam tam i poelcam wszystkich co bęą czytać przepraszam ,że piszę tylko duzymi literami ale mam problem ze wzrokiem a nie mam oprzyżądowania i korzystam z normalnego komputera .

Gość gość
Koło Browaru nie kupujcie. Drożyzna a chinol traktuje klientów jak złodziei pracownice jak niewolników. Bojkotujcie takich dorobkiewiczów

Gość gość
To.prawda. Saliszem jak ooiepszal babkę polke