Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singularka

cellulit na udach -ciąża pytanie

Polecane posty

Gość singularka

nie mialam wczesniej takiego problemu ale teraz gdy jestem w 4 mies. zauwazylam ze mam na nogach cellulit. czym moge smarowac zeby zniknął

Gość np aa na rozstępy
możesz smarować też oliwką albo inymi smarowdłami dla ciężarnych, z perfecty np, albo z gerbera

Gość ehm mialam podobnie
to pewnie cellulit hormonalny...minie, a przynajmniej mi minal:)

u mnie też pojawił się cellulit w ciąży na udach, jest koszmarny :O pocieszające jest to, że jest wynikiem zmian hormonalnych i najprawdopodobniej po ciąży zejdzie razem z nadmiarem wody zatrzymanej w organizmie ;) bardzo na to liczę! A smaruję się kremem antycellulitowym.

Gość Lily 555*
Mi w drugiej ciąży pojawił się na udach. Sam zniknął jakieś 3-4 miesiące po porodzie.

Gość e34334
ja też mam z tym problem , jak myślicie czy dzidziusiowi zaszkodziłby masaż z kawy (parzonej) dokładnie z fusów , jest rewelacyjny , dodaje się do niego oliwke i można uzyskać super efekty, robiłam go wiele razy przed ciążą , ale teraz się obawiam a lekarki głupio mi się spytać .

Gość ale ale ale........
nie mozna kremu na cellulit w ciazy stosowac!!!

Gość mi celulit zszedl po porodzie
nie smarowalam niczym Lae przed ciaza mialam celulit praktycznie niewidoczny

Gość jest krem na cellullit
dla ciężarnych z serii Perfecta Mama - nie daje jakiś rewelacyjnych efektów, ale trochę napia skórę. Nie martw sie, to cellullit ciążowy, zniknie kilka tygodni po porodzie :)

Gość bomba0000
sory dziewczyny ale ja nigdy nie rozumialam dlaczego normalne kosmetyki maja sie nie nadawac dla kobiet w ciazy. czy mozecie mi to wyjasnic, bo ja stosuje zwykle kosmetyki w tym antycellulitowe i robie sobieak peeling z kawy na udach i pupie.... jedynie na brzuch z oczywistych powodow uzywac kremu na rozstepy dla ciezarnych ( bo innych nie dostalam w aptece ). w jaki sposob te zwykle kosmetyki antycellulitowe moga zaszkodzic dziecku skoro nie dostana sie bezposrednio do krwiobiegu i lozyska? nie smiejcie sie prosze tylko napiszcie mi. dzieki.

ja używam normalnego kremu antycellulitowego, tylko nie smaruję nim brzucha, a pelling kawowy też zamierzam sobie zrobić ;)

Gość tyckaOlka
ja mam ten Maternea ma naturalny olej kokosowy oraz masło kakaowe i shea, na kofeinie dodatkowo spoczko.

Gość gość
Cellulit to złe rozkładanie się tłuszczu pod skórą, a warstwy skóry są nieprzepuszczalne. Kremy to ściema! :) Marketingowy bubel. Masaże, ćwiczenia na nogi. Ale w ciąży to chyba najmniejsze zmartwienie :*

Gość gość
mi sie pojawil w ciąży, wczesniej nigdy nie mialam. Jestem 6 miesiecy po porodzie i nic nie znika :(