Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esoes1234

babiarz juz zawsze bedzie babiarzem?

Polecane posty

Gość esoes1234

Znam pelno takich ktorym chodzi tylko o to zeby jakąś zaliczyć. Jak myslicie czy tacy juz zawsze tacy beda? Czy mozliwe ze kiedys poznaja dziewczyne przy ktorej sie zmienia? Moze znacie takie przypadki? Zawsze mnie to ciekawilo :)

Gość facet 31lat
jak poznają tą odpowiednia i jedyną to sie zmienia,może na jakiś rok a potem dalej to samo.

Gość facet 31lat
jak poznałem pewnego kleryka to na chwilę zmienił się w rockersa, a potem został proboszczem :(

Gość esoes1234
pytam tez dlatego ze znam takiego jednego co ma 23 lata , i naszemu wspolnemu koledze opowiada ze np na dyskoteki chodzi tylko po to zeby pozaliczac paninki, albo ze 'lubi malolatki'. i jestem ciekawa czy on taki juz zawsze bedzie..

Gość esoes1234
dodam, że jest czarnoskóry i dysponuje potężną pałką

Gość esoes1234
inny znów,który mi się bardzo podoba,najbardziej lubi zakonnice czy on się zmieni czy muszę iść do klasztoru abym miała z nim sex?

Gość n=gine
Przykro to stwierdzić Ale najprawdodobniej już zawsze będzie się puszczał. Najpewniej został wychowany w rodzinie, gdzie nikt nie miał szacunku do siebie i pozostałych członków rodziny, możliwe też, że jego matką była prostytutką/cihodajką i stąd te jego puszczalstwo. Kurwa zawsze będzie kurwą. W ogóle to z kim Ty się zadajesz z kolesiem który puszcza się z pierwszą lepszą? Niedługo będziesz miała opinię kurwy jak on 🖐️

Gość mruffka :D
raczej pozostanie podlym skurwielem. i nie przepusci zadnej okazji. no chyba ze uderzy grom z jasnego nieba i czlowiek ow sie opamieta, ba nawet zakocha! Choc raczej w wieku XXI to raczej malo prawdobodobne.

Gość n=gine
co innego, gdybyś brzdąkała się ze mną.

Gość powiem ci tak oto
jeśli facet ma skłonności do zaliczania panienek i przychodzi mu to łatwo to w przyszłości też się nie zawacha, tacy ludzie nie mają oporów i związek z takiem jest BARDZO ryzykowny.

Gość mruffka :D
jedyną żywą istotą z którą dane mi było mieć kontakt fizyczny był mój chomik

znowu baby jada po facetach ,ale zadna nie powie, ze baby nie sa lepsze w te klocki :P hipokrytki

Gość pięęęęęććććć
co kobieta kocha? pieniądze i kutocha... :D

Gość Fafinette
no przecież jak pan Przemek Babiarz się ożeni to i tak będzie Babiarz... przecież nazwiska nie zmieni

Gość fililoco
pięęęęęććććć-ty to idź lepiej liczyć

Gość fililoco
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość konceptformy
przykłady z życia mi pokazują, że jak trafiają na odpowiednią osobę wszystko sie zmienia...