Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja czyli ona

Wiecie co... czuje wielki żal w sercu..

Polecane posty

Gość to ja czyli ona

Wieczór spędzam sama... chociaż mój chlopak jest u mnie. Wrócił ze szkoły , posiedzial chwile w domu i przyjechal do mnie. Ja ubrałam się ładnie , umaowalam, nawet włosy zakreciłam.. a on przyszedl, usiadl na fotelu , włączył laptopa , zapytał "co mam na głowie".. skonczył "siedziec" na kompie, położył sie na łóżku. no to poszlam do niego. myslalam ze mnie przytuli, pocałuje (wkoncu nie widzielismy sie od czwartku) ,a on poprostu sobie zasnął. Jest mi przykro. Specjalnie sie dla niego wystroilam a on nawet tego nie zauważyl....

tacy są mezczyzni...znaczy sie wiekszosc...chociaz gdybym sie wypindrowala i nie uslyszala slowa uznania pewnie tez by mi sie przykro zrobilo...moze najwyzszy czas zmienic obiekt westchnien?! a moze twoj facet byl tak zmeczony , ze mu sie zasnelo...wiesz...sam fakt , ze mial ochote do Ciebie przyjsc juz cos znaczy...rownie dobrze mogl w ogole nie przyjechac;)wez to pod uwage...pozdrawiam

Gość to ja czyli ona
on juz jest obiektem moich westchnien od kilku lat, dlatego raczej go nie zmienie. Ale przykro mi bardzo. juz nawet mie chodzi o to pindrzenie... ale jak jego znam, to zaraz sie obudzi, ubierze i wyjdzie bo jutro do pracy. . .

Gość to ja czyli ona
czesto , wpada zje obiad i mi mowi , ze musi leciec na jakis kurs, a w weekendy wpada zje i spi. czasem tylko wyjmie czlonka i oko pusci i juz wiem , ze mam przykleknac i wziac

Gość to ja czyli ona
na całą noc może był ze dwa razy. ale to akurat rozumiem bo blisko ma do domu. może i był zmeczony ale... i tak mi przykro.:(

Gość to ja czyli ona
to o 23.01 to podszyw

obudzilam go. pytam sie wstajesz ? jedenasta jest. mowi "no wstaje wstaje". pocałowal mnie w policzek i mówi "a ty nie śpisz nerwusku ?" i śpi dalej.

"obudzilam go. pytam sie wstajesz ? jedenasta jest. mowi "no wstaje wstaje". pocałowal mnie w policzek i mówi "a ty nie śpisz nerwusku ?" i śpi dalej." I po co tak histeryzować? :) Był po prostu bardzo zmęczony

Autorko, no troszeczkę tak... Byłaś kiedyś tak zmęczona że jedyne o czym marzylas to pójsc spać?