Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj bedzie bardzo bolało

A co wy byscie zrobili takiemu bucowi na moim miejscu?

Polecane posty

Moj facet pil przez 3 dni z kolegami, po 2 dniu poprosil zebym poniego pojechala przywiozla do domu. Pojechalam po niego byl milutki i grzeczniutki powiedzialam ze sie zbieramy i jedziemy powiedzial oki i stwierdzil ze kupi sobie jeszcze jedno piwo. Poszedl po nie z kolega. I podczas tego uslyszalam niechcaco jak ten kretyn wyzywa mnie od najgorszych do tego swojego kolegi. Pojechalam do domu. Szczesliwie luby pojawil sie w domu na nastepny dzien -nie mial kluczy a aj bylam w pracy, wszedl do domu usmiechnol sie do mnie i poszedl spac. jakies wizje ? co moglabym zrobic,bo to ze sie wyprowadzam za dwa i niechce go znac i znim nie gadam to uwazam za norme

Gość po kapieli :)
ja zwracam ogromna uwage na to jak moj chlopak mowi o mnie swoim kolegom. Jak po alkoholu wyzywa cie przy nich, to okazuje brak szacunku i ponoza cie, mogl byc zly, ale nie musza wiedziec o tym jego kumple

no ale nie mial powodów byc zly. Przyjechalam po niego, w miedzyczasie tego ochlejstwa przysedl z jednym kolega do domu zal mi sie ich zrobilo i podalam im obiad. Serio on nie ma na co byc zly ja sie poporstu zastanawiam co mi umknelo przez te 4 lata

To może chodzi o to,ze jesteś dla niego za dobra i Cię dlatego nie szanuje?

Gość do auutorkki
tez mis ie wydaje z enie szanuje cie bo jestes za dobra ja mam wlasnie taką sytuacje i tez po 3 latach dopiero do mnei to dotarło bo tak to złoty chlopak ale znajomym zawsze oczerni moją osobę a ile on ma lat ? a ile ty?

no coz nie jestesmy mlodzi ja mam 28 a on 32

Gość do auutorkki
to ty dziewczyno spierniczaj w cholere młoda jestes i nie trać czasu na barana jak mozna tak mowić o drugiej osobie którą sie ponoć kocha?? mozna się wkurzyć i naubliżać ale w oczy - to jeszcze mozna wybaczyć ale koledze?? ciekawe czy jak sie pokłocicie on leci do mamusi i mowi ze ta "głupia piiii, ciii , kuuu itd

ludzie tez powtarzaja ze jestem dla niego za dobra, ale kurde troche sie zgubilam. Pare razy bylam w innych powaznych zwiazkach i bylam wrecz nie za dobra. A teraz stwierdzilam ze bede dobra. Rozumiecie lubie ugotowac posprzatac,robie praktycznie wszystko.a le tak samo on tez jak go o cos poprosze to to wykonuje. A tu nagle takie cos. Ale strasznie naprawde strasznie mnie zwyzywal. A najgorsze jest to ze przyszedl do domu i poszedl spac- nawet nie zamienil ze mna slowa nie przeprosil - co za mega arogant

a i jeszcze mam pytanie, poradzcie prosze jak ma wygladac moja wyprowadzka mamy pare wspolnych rzecz

Gość do auutorkki
mozna wiedziec co powiedział?? wyzwiska czy jakeis ślabe punkty ?

tak ze jestem zdzira szmata itd

sluchaj, dla prawdziwej milosci nie mozna byc za dobrym! prawdziwa milosc docenia starania, a jesli nawet wpada w rutyne to nigdy nie traci szacunku, pamietaj o tym zawsze, ja keidys sie pogubilam, ale teraz wiem, ze szacunek i slowa ktore sie wypowiada (on o tobie do kolegow) swiadcza o jego milosci! tu niby jest..ale z jego strony to samolubna niedojrzala milosc, szkoda czasu ;/

Gość nynynynyny
Autorko, piszesz strasznie niezrozumiale... Postaraj się uważniej składać zdania, ze względu na czytelników.

Gość do auutorkki
ja tam wszystko rozumiem

oki teraz mam nadzieje bedzie składniej. Wszedł do domu poszedł spac, wstał i teraz siedzi i je i normalnie ze mna rozmawia. Tz pyta o jakies pierdoly typu czy kupilam nowego kwiatka(kupilam rosline w doniczce) itd jak by sie totalnie nic nie stało. Serio nie wiem czy ja mam nawrzeszczec czy olac czy porozmawiac czy co?

nie ma co wszczynac awantur, pogadajcie, powiedz ze slyszalas i ze alkohol nie jest wytlumaczeniem na jego zachowanie, jesli nie zrozumie i zacznie bagatelizowac.. wyjdz z domu, niech sie zastanowi

Gość do auutorkki
a ty chcesz z nim dalej zostać?? chcesz być zkimś takim dalej w związku ??

hmm generalnie uwazam ze to raczej chyba nie odemnie powinna wyjsc inicjatywa romwowy. To on zle zrobil a teraz zachowuje sie jakby nic sie nie stalo. Naublizal mi do kolegi, kolega byl pijany ale nie jakos bardzo a pozatym slyszala to tez dziewczyna tego kolegi. Jak ja pojechalam do domu to on tam zostal i to nawet jeszcze jeden dzien wiec uwazam ze chyba ktos mu chyba przekazal co mi nagadaL. A on teraz uwaza ze nic sie nie stalo. Doradzcie co mam zrobic bo mam ochote wejsc do pokoju i go zabic. Albo co mam wejsc do pokoju i powiedziec ej sory slyszalam jak mi ublizasz do znajomych? i ze chce otym pogadac? nie wiem ale to jakas zenada

Gość do auutorkki
ja bym weszła i zaczęła się pakować albo pakowac jego ( zalezy jakie tam macie relacje) i jakby zapytał o co chodzi to bym powiedziala ze no jak to : kur.wa, zdzira, szmata nie pasuje do takiego kogos jak ty

Gość With no loving in our souls
facet mysli, ze nie slyszalas co gadal na ciebie, wiec mysli ze jest cacy podejdz ispokojnie powiedz, ze slyszalas i ze to bylo dziecinne i oczekujesz przedewszystkim przeprosin i wyjasnienia, pogadajcie o calej sprawie, jelsi caly cza sbyl dobrym partnerem to moze chcial "przykozaczyc" przy kumplu.. wtedy porozmawiajcie o powaznym podejsciu do was i waszej milosci, nie mozna sobie pozwalac na takie epitety

ja mieszkam niestety u niego. no wiec nie bardzo jak zacze sie pakowac to on zapewne to oleje albo powie cos mega glupiego. Zreszta uwazam e jak koles mowi o mnie takie rzczy do znajomych to bez roznicy chyba dla niego czy ja tu mieszkam czy nie. Teraz chce jakos uratowac swoja godnosc bo czuje sie fatalnie naprawde- jakby mnie ktos zdeptal, wiec raczej ni ebede wystawiala teatrzyky pod tytulem pakowanie poprostu zrobie to za dwa dni i sie wyprowadze

Gość do auutorkki
po 4 latach w zwiazku było dla niego wazniejsze przykozaczenie przy kumplu??? prosze Was kobieto szanuj się i spierr.... od niego nie na zasadzie dobry bo nie bił

Gość a co z zera
z liscisa mu, to sobie buc przypomni co nagal;)

Gość do auutorkki
czemu za dwa dni ?? zacznij sie pakować jak on to oleje to juz na 100% jest szmatą od poczatku do końca tylko tak zachowasz godnośc za 2 dni to ci emocje opadna i dasz mu kolejną szanse do następnego takiego razu a ten juz na zawsze utkwi ci w pamięci

hmmm moj facet nie jest cacy i o tym wie. a jak nie wie to zapewne ci ludzie mu topowiedzieli. Zreszta dzwonil do mnie dzisij pare razy ale nie odebralam. a nie jest cacy poniewaz wyszedl z domu 7 rano w piatek wrocil nawalony z kolega kolo 15 stej - wtedy podalam im obiad bo mi sie ich zal zrobilo. Potem stwierdzil ze o jedzie wieczorem znowu do tego kolegi. Nawet powiedzialam ze spoko ze go zawioze bo jade na zakupy ze znajoma. Po zakupach pojechalam po niego i to bylo wczoraj wieczorem. Tam mnie zwyzywal i pojechal do domu sama a on wrocil dzisiaj jakies 2 h temu

porozmawiaj z nim! czemu partnerzy w tych czasach co sie niby kochaja boja sie rozmawiac na trudne tematy? w zwiazku nie zawsze jet kolorowo, zrani cie i zahcowal sie jak prostak, ale pogadac musicie z liscia, wyprowadz sie.. nie dobre i dziecinne zabawy pogadaj, jak zachowa sie jak debil to olej go, ale sama zachowja klase i nie baw sie w zadne gierki, teraz mas zisc do niego i pogadac! pozniej wroc i powiedz jak poszlo

wyprowadzam sie za dwa dni- poniewaz szybko dzisiaj znalazlam pokoj. Z tym ze moge zrobic to za dwa dnni bo osba ktora tam mieszka teraz pracuje do pozna. A uwierzcie mi po roku wspolnego mieszkania torche mi sie nazbieralo tych rzeczy.

Gość do auutorkki
a do rodziców nie mozesz iśc na nockę? albo jjakies znajomej ? będziesz z nim spać w jednym łóżku?? za dwa powiesz mu o co kaman?? co dziś zrobisz?

nie moge isc do rodzicow ani do znajomych mieszkamy w uk. Moi znajomi to normalni ludzie ktorzy maja rodziny i dzieci i spia obecnie. Moge isc do hotelu na noc- ale z drugiej strony ja nic nie zrobilam zeby nocowac po hotelach. Mamy 3 pokoje wiec spoko znoclegiem.