Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrahowana8572338

Odbiję jej tego chłopaka!!!! ;)

Polecane posty

Gość wyrahowana8572338

Wiem, że mnie teraz zmieszacie z błotem, ale ja się w nim naprawdę zakochałam. Próbowałam o nim nie myśleć i zapomnieć, ale nie umiem. Mam ogromne szansę na to, żeby go odbić tej lasce, tylko muszę się trochę do tego przyłożyć. Ja mu się bardzo podobam, a im się nie układa ostatnio. Jestem piękną dziewczyną. Podobam się nie tylko jemu, ale ja chcę akurat jego! Mam 19 lat. On ma 22, jakby kogoś to interesowało;) Musiałam się po prostu wygadać, bo nie mam komu. Moje koleżanki mnie odprowadzają od tego pomysłu, bo mówią, że takich rzeczy się nie robi, a poza tym on studiuje i często go nie ma w mieście - ale mnie to i tak nie przeszkadza;) Zrobię coś żeby on był mój, bo najgorsza rzecz to taka gdy nawet nie podejmuje się próby. Nie mam nic do stracenia.

Gość ihdahd
A odbijaj sobie, co mi do tego. Ale gdyby mi jakas baba probowala odbic mojego to by tego mocno pozalowala. Ja osobiscie nigdy nie zainteresowalabym sie zajetym facetem.

Gość Nie sluchaj kolezanek bo tylko
zle na tym wyjdziesz! Do dziela, zawalcz, skoro to ten jedyny!

Gość ejejej
Moze to facet dla niej akurat? Jak sie pozwoli odbic to znaczy ze z tamta nie gralo i juz. Probuj.

Gość wyrahowana8572338
ale z tego co widzę co jego dziewczyna to jest taka ciapa, że nawet walkę na słowa bym wygrała, a co dopiero na pięści, więc ta mała mi raczej nie podskoczy, a nawet jeśli to mam to gdzieś...

Gość poiuytrew
o jasny gwint posłuchaj sie"że nawet walkę na słowa bym wygrała, a co dopiero na pięści, więc ta mała mi raczej nie podskoczy, a nawet jeśli to mam to gdzieś..." a gdzei tu honor?? dla mnie laska co bije sie o chłopaka to niewypał.kicha

Gość wyrahowana8572338
ale ja nie zamierzam się z nią bić. Po prostu koleżanka wyżej powiedziała, że laska która by jej odbiła faceta by pożałowała, to po prostu odpowiedziałam na to w ten sposób, że mnie by na pewno nie podskoczyła