Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

dziś pierwszy dzień nowej pracy !!!!!

Polecane posty

Gość intteligo
tylko mocno ściskam:) jestem rodzaj żeński:) choć Biedronka jak chce to ucałuje:)

Gość intteligo
widze Cie :)

Gość jestem facet z kfe
Przesyła całusy w Twoją myszkę.

Gość jestem facet z kfe
up

Gość jestem facet z kfe
spokojnie dziewczyno, pomyśl sobie, że w nowej pracy będzie fajnie :)

po pracy się muszę znieczulić piwem chyba.. :/ ale stres..ja jebie... kurwa mać.. coraz gorzej... ręce mi się pocą.. a tak fajnie się opierdalało w domu przez pół roku prawie.. teraz to doceniam.

Biedronka wyluzuj przecież to tylko praca , ja się tak denerwowałam jak szłam pierwszy raz że się spóźniłam w pierwszy dzień o pół godziny :) ale już 7 lat minęło a teraz też bym coś zmieniła .

Twoja praca to specyficzne środowisko obawiasz się czy się wstrzelisz w towarzystwo / ale tak zawsze jest pierwszy raz najtrudniejszy :)

Gość Bronek z poświęconą palmą
i odrazu na kafe :classic_cool:

Gość haha jaka beka haha
Biedronka---- stresujesz się bo idziesz do pracy jako fryzjerka? a ja na początu myślałam że to jakaś porządna praca np. jakiś dyrektor, no nie wiem ale fryzjerka??? no faktycznie masz się czego stresować hehe

Gość BARDZO DOBRA RADA od faceta
fryzjerka to też porządna praca, odczep się od dziewczyny

kto nie pracował w tym zawodzie nie wie ile stresów trzeba znosić.. tym bardziej jak się stresujesz pierwszym dnie w pracy i Ci się ręce trzęsą.. a Ty musisz np obcinać.. masakra.. po za tym to jest bardzo odpowiedzialna praca jak każda inna..

eeej sory ale jak mozna tak napisac ze jak frysjerka to co ma sie stresowac;/;/jak mozna byc tak bezczelnym;/ moja przyjaciolka jest fryzjerka.teraz juz ladne 10 lat ale ta praca potrafi dac w kosc..marudzace klientki(ja bym takie zagryzla chyba),stres ze jak sie komus cos spapra na glowie to mozna miec przesrane,bo klientki sie teraz takie rozczeniowe robia ze szok i czasami te bardziej porabane strasza sadem za nieudana trwala.. o bolacych plecach i rekach nie wspomne..bo pozycje w jakich fryzjerki spedzaja 90% swoejgo czasu pracy to jest masakra. Biedroneczka nie przejmuj sie takimi opiniami.ja i wiele innych osob trzymamy moooocno kciuki za Ciebie:****** wejdz po pracy opowiedz jak poszlo:))) buziole

ok..opowiem.. :] no myślę, że każda praca pryz której jest kontakt z klientem jest bardzo stresująca.. ty bardziej fryzjerstwo.. :/ i te marudzące baby czasem..masakra. miodu w dupie czasem szukają.. chce się zmienić totalnie, odmłodzić o 10 lat, ale nie chcę skracać włosów, kolor też chcę taki..ja pierd.... w ryja takiej zaje...

hehe tez bym taka chciala czasami :))no ale pieniazki trza zarabiac:P dasz rade do 20 stej jeszcze tylko chwilka:) a ja kolejny dzien spedzam na polprzytomna ze..zmeczenia. chyba sie przelenilam juz.no ile mozna spac;/;/;/

ooooo mamoo. koezanka mi sie wlasnie przypomniala ze zaoferowalam pomoc podczas jej wizyty u fryzjera wlasnie...i ze za 45 min podrzuca mi swoja mieszanke wybuchowa:O:O( niespelna dwu i czteroletnia) :O jezu jaka skleroza. dobrze ze nie sprzatalam w domu:P tak w ogole to na ogrodku mam krajobraz po tornado b moj chlop kupil sobie pile czy kosiarke (w sumie jeden kij co to) i wycial w cholere wszystko co roslo:D i za chwile czeka mnie taki krajobraz w domu;);P

Gość biedroneczko a w jakim to
miescie ta praca? :)