Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna z Krakowa

Kupiłam kupon za 180 zł zamiast za 600 na ultracontour i mam wątpliwości.

Polecane posty

Gość naiwna z Krakowa

Czy ktoś już z was chodził na te zabiegi? Czy jeden zabieg mi wystarczy, czy raczej uległam marketingowej ściemie grupowych zakupów? Powinnam Was spytać przed zakupem, ale miałam chwilę słabości i teraz myślę o zwróceniu kuponu i odzyskaniu pieniędzy. Za jak dużą kasę musiałabym sobie kupić tych zabiegów żeby to miało sens?

Gość poczytaj sobie tu
zazwyczaj efekty są po serii zabiegów. >>Ile zabiegów należy wykonać, aby uzyskać zadowalający efekt? Jedna seria to minimum 3 zabiegi wykonane w odstępach około 1 tygodnia. Wyraźne wysmuklenie sylwetki jest widoczne już po jednym cyklu, na który składają się 3 zabiegi. Na efekty trzeba poczekać około miesiąca, aż organizm zdąży wydalić rozbitą tkankę tłuszczową. „Zabiegi pomagają pozbyć się nagromadzonej tkanki tłuszczowej. Należy jednak pamiętać, że prawdziwy sukces to połączenie tych zabiegów z odpowiednią dietą oraz zwiększeniem aktywności fizycznej."

Gość calcedonia
Po trzech zabiegach ultacountour zobaczysz efekty ale pod mikroskopem. Ja w promocji skorzystałam z 6 ultracontourów po 450 zł i zero efektów, ale jak widać także na moim przykładzie naiwnych nie brakuje :-( 2700 zł poszło w siną dal i pozostał długotrwały efekt odchudzonego portfela.