Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia12210

dekoloryzacja włosów

Polecane posty

Gość Natalia12210

mam problem, otóż ściągnełam wczoraj farbę z włosów, wyszło tak, że przy odrostach mam jasny blond (naturalne to ciemny blond) a dalej są ciemny brąz. Ten blond to takie plamy wyszły. Ściągnełam tę farbę drugi raz, i to samo. Czy jak teraz pomaluję włosy farbą do 28 myć Loreal casting creme gloss ciemny blond to uda mi się wyrównać włosy? czy potrzebna jest trwała farba? pomóżcie bo na innym forum nikt nie odp;/

Gość apiać to samo
potrzebna jest trwała farba i farbyjesz tak jak z odrostami - czyli jak na ciemniej to tam gdzie wlosy sa ciemniejsze to krocej a tam gdzie jasniejsze to dluzej, a jak na jasniej to odwrotnie. a najlepiej to idz farbowac do fryzjera, on Ci zrobi równo, a potem juz bedziesz mogla sama robic.

Gość nie wyrównasz tego.
Robiłam to samo rok temu.Włosy były były w kilku odcieniach.Nie szlo tego wyrównać.Zafarbowałam wtedy pamiętam na cappucino to zmywalne i jakoś to wyglądało.Ale od tamtej pory(od Lutego 2010) włosów nie zafarbowałam.Wyrównały się.Mój naturalny kolor to też blond.Oczywiście widać trochę odrosty ale nie jest tak zle jak wtedy:)Oby do sierpnia...

Gość nie wyrównasz tego.
apiać to samo...ja właśnie ściągałam kolor u fryzjera...Tylko że miałam czarne.

Gość apiać to samo
ja sciągałam sama, ale po tym wyrównywałam kolor u fryzjera (dluuuugo farbowalam wlosy na ciemny brąz i silą rzeczy dolna połowa włosów byla juz prawie czarna a przy glowie jasniejsza i mimo farby wyglądałam jakbym miala odrosty). po wyrównaniu koloru u fryzjera bylo potem juz OK. nie da sie sciagnac koloru z wlosów tak zeby zostaly od razu w równym kolorze i nie trzeba bylo ich wyrównywac...

Gość Natalia12210
nie wyrównasz tego.. ja też miałam czarne i to przez kilka dobrych lat farbowałam. Chodzi o to, że narazie nie mam możliwości wybrać się do fryzjera:/ a że mam tą farbę to zastanawiałam się czy choć trochę to się wyrówna i będzie jakoś wyglądało. Czyli nie ma sensu tym lorealem malować??

Gość apiać to samo
ma na krótką metę. kolor sie szybko zmyje, a wtedy kto wie jaka bedzie pozostałosc kolorystyczna na jasnych partiach włosów. wyrównac sie to nei wyrówna ale moze nie bedzie tak bardzo walić po oczach zes pstrokata ;)

Gość Natalia12210
hehe no wyglądam jak ŁACIATA;p w plamy blond zaryzykuje z tą farbą, najwyżej jak nie wyjdzie to będę kombinować jak tu się wyrwać do fryzjera. Chociaż wstyd wyjść z takimi włosami do ludzi;p i do mojej fryzjerki, której powiedziałam że nie będę sama ryzykować ze ściąganiem farby:P

Gość nie wyrównasz tego.
ja dwa razy po ściąganiu koloru na blond ciemny farbowałam(u fryzjera)I na przeproszeniem gówno z tego wyszło:)

Gość Natalia12210
Dziewczyny (zainteresowane, jeżeli są takie;d) pomalowałam włosy, wyrównało się... w miarę. Łatki blond:p zeszły ale oczywiście wszystkie włosy jednolite nie są. Ale na razie i tak jest dobrze:)