Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulka17761

Jak dzis ubrac dziecko

Polecane posty

Gość Agulka17761

bardzo prosze o pomoc. jak w taka pogode jak dzis ubrac 5 miesiecznego synka?? wczoraj go p[rzegrzalam a dzis juz sama nie wim w co go ubrac...;/

Gość Agulka17761
widze przez okienko ze wiatru nie ma i slicznie slonce swieci a jak narazie temp. wynosi 15 stopni w cieniu. wiec jak go ubrac? przykrywac kocykiem, nakladac nakladke od wozka? moj syn jezdzi w glebokim wozku

Gość alaa ma kotaaa
ja 3msc ubieram w rajtuzki ,cienkie jeansowe ogroniczki, cieniutki golfik i na to misiowa góra z dresu. mamy 15 stopni póki co

ubierz tak jak w domu + cieniutka kurteczka lub bluza. Na stópki cieplejsze skarpetki. Na wszelki wypadek wez jakis cienki kocyk. Sprawdzaj kark, jak bedzie chlodny to okryj kocykiem, ale mysle ze nie bedzie potrzeby, tym bardziej ze w glebokim wozku jest osloniety od wiatru

Gość moja corka ma
9 miesiecy pogoda taka jak u ciebie, i ubieram jej spodenki dzinsy, skarpetki buciki, body z kr rekawem, bawelniana bluzeczka z dlugim i na to cieniutka kurteczka. na glowke tylko opaska

Gość Agulka17761
bo przygotowalam mu: body z krotim rekawe, bluzka z dlugim, kurtka witrowka, czapeczka, rajstopki, spodenki dresowe. czy moze zamiast kurtki bluze polarowa i na to bezrekawnik?a co z okryciem od wozka?

Gość moja corka ma
ja bym nie dawala okrycia, nie ma wiaterku wiec nie musi miec.