Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka-Prim

Zielonooka... tutaj :)

Polecane posty

Gość qwerty 180cm
no ja tak wlasnie zawsze robie hahahaha to jak trzeba ??? raz wlozyc i koniec??/ aha, mam jeszcze mini tusz cliniqa , byl dolaczony do zestawu, i powiem ze calkiem przyzwoity, ale wlasnie nad hypnose sie zastanawialam, bo niby ladne po nim sa rzesy, zastanowie sie jeszcze, nie wiem ile kosztuje w sklepie, ale moge go mec duzo taniej (oryginal oczywiscie), a o hr musz esie podpytac

Gość qwerty 180cm
alka, masz na sobie stringi??? hihihi (sorka), ale nie mow ze rozowe!!!!!!

to dziś zdecydowanie bardziej byś mi się spodobał masz rację. U mnie ubrań w kwiaty jak na lekarstwo :) nie przepadam, mam chyba dwie bluzki i czy to aby nie było jakieś zaćmienie zakupowe :)

Gość qwerty 180cm
alka-prim, a ile masz wzrostu??? masz kobiete???

Gość qwerty 180cm
no tak, ale jak ma powyzej 190 to raczej ciezko wtedy udawac kobiete, dlatego sie pytam z ciekawosci

myślę, że jemu nic nie przeszkodzi w samorealizacji. a skoro nawet wysokim kobietom jest ciężko to o czym my tu rozmawiamy :)

A więc tak: nie stringi, niby gdzie bym pomieścił w nich swoje co-nieco. Po prostu figi (czarne) z elastycznego materiału z koronkowymi wstawkami. Mój wzrost to jakieś 184 cm

Widuję czasem kobiety wyższe od siebie i to dodaje mi odwagi. Chciałbym mieć kumpelę o podobnym wzroście do mojego, która ceniłaby moje upodobania.

Gość qwerty 180cm
na kafe to wogole jest jakas nagonka na wysokie kobiety....caly czas ktos pisze, ze mamy konskie lby, wielkie plaski dupy, wiadro pomiedzy nogami, masakra jakas!!! alka, to skromne gatki zalozyles hehe

Alka Primie - a może po prostu ceniłaby Ciebie ;) To my z Q na szpilach jesteśmy od Ciebie wyższe hihihi jak nie masz obcasów oczywiście

Gość qwerty 180cm
alka, a skad jestes?? ja tez bym chciala miec wysoka kolezanke...

No właśnie, lepiej to ujęłaś - ceniłaby mnie - takiego jakim jestem (czy może taką, jaka jestem). Może umówimy się kiedy wszystkie na szpilach i będzie równo, co? Skromne gatki, ale wygodne przynajmniej - a wy jakie nosicie?

Gość qwerty 180cm
no mam, ale chcialbym taka w realu, zeby zalozyc szpilki i na miasto hehe, bo zawsze wszystkie sa nizsze ode mnie...

Jestem z Warszawy. Już wiem, że do Szczecina daleko (szkoda, GreenEye73). A Ty, Q gdzie mieszkasz?

Gość qwerty 180cm
ja tylko stringi, bo nie lubie jak mnie gacie wlaza w tylek, a stringi juz sa w tylku hehehe

Gość qwerty 180cm
ja tez w Szczecinie

Q, serio z tymi stringami? Zawsze wydawało mi się, że to niewygodne. Ale fakt, nie przymierzałem. (Mnie zwykłe gacie w tyłek nie wchodzą.)

Q- no to sie umówmy na jakąś dobrą kawusię żebyś nie siedziała sama :) Alka Primie - ja noszę różnie, zależnie od tego pod czym mam ją nosić :) W tym roku odkryłam takie fajne halki pod sukienki, no milusio w nich. Dziś jestem ubrana prawie jak Ty hehehe, chociaż mimo wszystko bardzo kobieco to wygląda no i obcas obowiązkowo :) Spodnie mam niby krój męski, ale dół mocno zwężany, wszystko w beżu i szarosćiach :)

Gość qwerty 180cm
alka, musisz tu do nas przyjechac, ty zalozysz 8-ki, a my kupimy jakies 12-tki w kazarze haha i bedziemy na tym samym poziomie

Może kiedy się wybiorę do Szczecina i spotkamy się we trójkę, co? Ech, miło by było gdzieś wyskoczyć we trzy wysokie babeczki...

Zdaje się, że myślimy o tym samym i jednocześnie piszemy ;) Tyle, że ja myślę serio, a Ty?

Gość qwerty 180cm
mozemy sie umowic w przyszlym tyg, wtorek, albo sr jak ci pasuje, bo w czw moj wraca i w gory jedziemy

Tak szybko to raczej nie dam rady, wszak do Szczecina kawał drogi i nie da się popołudniu wyskoczyć na wieczór.

Q - to ja zaklepuje wtorek Alka - zapraszamy :) Ja 12stek nie założę, ale chyba to nie konkurs - kto będzie najwyższy hihihi

Alka Primie - cierpliwości - jak nam dalej tak się będzie dobrze gadalo to zdążysz nas odwiedzić

GreenEye73, możesz coś więcej o tych halkach? Jakieś fotki? Ja lubię satynowe koszulki, czasem zakładam jakąś pod bluzkę i spódnicę albo sukienkę, lubię też w nich spać, milusie uczucie. Może to coś podobnego?

ha ha ha - właśnie do mnie dotarło - Alka Primie - na następny tydzień z Warszawy sie nie da dojechać do Szczecina? Planowałeś na rowerze odbyć podróź czy przez jakieś państwa ościenne :)