Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka-Prim

Zielonooka... tutaj :)

Polecane posty

Q - kawa za tydzien to spoko coś wymyślę z tym mailem. Teraz po mału się zbieram. Chciałam Wam podziękować za miły dzień, nawet pracowało mi się o wiele lepiej i wydajniej. Nie ma to jak miłe towarzystwo. A że uwagę mam podzielną to wszystko załatwiłam co miałam na dziś, chociaż rano troche mnie przywaliły sprawy firmowe ;) Do juterka :*

Gość qwerty 180cm
papa :)

Gość qwerty 180cm
hej, ja bylam na silowni, ale zaraz zjem obiad i moge chwilke popisac... :)

Gość qwerty 180cm
green, jestes???

Gość qwerty 180cm
:) cos alka-prima dzis nie ma... ciekawa jestem jakie ma dzis gatki na sobie hehehe

Gość qwerty 180cm
wczoraj mialam dziwne humory, nawet nie poszlam na silownie, jadlam ciacho, a wieczorem przymierzylam moje sukienki zeszloroczne i sie przerazilam i poszlam pobiegac hehe

no właśnie szkoda, że go nie ma. Wątek w sumie specajalnie założył, ale widać dziś zarobiony. A majteczki pewnie ma koronkowe :)

ja bylam na fitnesie ale chyba przesadzam ostatnio, bo prawie zemdlałam. Tyle, że mam teraz troche nerwów i stres mi nie sprzyja

Gość qwerty 180cm
moze glodna bylas czy przemeczona, ja wole silownie, bo tam sobie narzucam tempo jakie mi pasuje, a na fitnessie sie mecze strasznie... chyba ze to pilates, ale wtedy z kolei sie nudze... najbardziej mi sie podobalo na pilkach. w RKF sa fajne zajecia fitnessowe i silka, ale lenia mam tam jezdzic...

Gość qwerty 180cm
a co do ubran, to patrze na moja szafe i kompletnie nie mam co zalozyc...ehh....a w sklepach jakos nic mi sie nie podoba, poza tym czuje sie jak slon, moze dlatego nie mam weny...

w RKF byłam raz i po zajęciach dla początkujących dostałam zapalenia stawów łokciowych. Ja niestety mimo, że nie wyglądam jestem dość słabego zdrowia i muszę z tym uważać. Ja chodzę na fitnes (tzn tak to nazywam) ale robię w klubie najróżniejsze rzeczy ,zaleznie od dnia i ochoty. Siłka też tam jest, ale na siłkę to nie bardzo mnie ciągnie. Musiałabym mieć osobistego i bardzo przystojnego trenera :)

jej coś jest z tymi słoniami - wszystkie laski marudzą :) ja mam bezpieczne spodnie - w nich zawsze wyglądam dobrze i całe szczęście. Chociaż vhyba po mału widzę maleńkie rezultaty moich wysiłków sportowych :)

Gość qwerty 180cm
mam jeszcze pelno slodyczy w domu, ktore mnie kusza... chodzilam jeszcze na basen, ale sie wkurzylam bo zaczelo za duzo ludkow przychodzic, chyba bede biegac codziennie

biegać zacznę jak trochę poprawie się kondycyjnie. Na razie szybkie spacery pod górę na bieżni robię :)

Alka Primie - nieładnie nas dziś opuściłeś. Wyszła Twoja męska natura ;) Wszak faceci lubią odchodzić bez słowa :) Przyjaciółka zawsze się wytłumaczy Q - chyba się ze mną zgodzisz :)

Gość qwerty 180cm
nom, ale moze zajety dzis praca, albo poszedl do sklepu po nowe koronkowe gatki :) ciekawa jestem jak wyglada w tym swoim przebraniu....

Alka - tu czekać będzie lista pytań do Ciebie za karę :) czemu Cie dziś nie ma? jaką mialeś dziś bieliznę jakie masz imię w żeńskim wydaniu (bo wierzę że jakieś masz) czy Twoi znajomi znają Twoją naturę i ją akceptują? Dobra, na razie starczy, bo za dużo pytan potrafi zniechęcić :)

Gość qwerty 180cm
to ode mnie masz takie: jaki masz kolor wlosow jako kobieta? jestes szczuply? masz zdjecia w przebraniu? golisz nogi?

Gość qwerty 180cm
ciekawa jestem czy caly czas goli czy tlyko do sukienki hehe mialam kiedys na studiach wykladowce, taki dosc mlody gosc, co opowiadal ze mu zona kazala ogolic nogi, bo jest obrzydliwy hohohoho ja osobiscie nigdy nie widzialam faceta z ogolonymi nogami

Q- jeśłi cały czas to jest lepszy od kobiet, które jak wiadomo, czasem włosy na nózkach zapuszczają aż miło hihihi

Gość qwerty 180cm
ja tam mam fiola na tym punkcie, codziennie rano musze sie ogolic, bo inaczej zle sie czuje.

golenie dla mnie wogole niedostępna forma depilacji. Ja używam takich bardziej długoterminowych metod jak depilator lub wosk. Pięknie, gładko i na dlużej :)

Gość qwerty 180cm
ja mam depilator i kiedys sie depilowalam, ale i tak po tydodniu max juz mi rosly, a nie tak jak w reklamie 4 tyg, a wcale az tak bardzo owlosiona nie jestem, poza tym dlugo to trwa, poza tym mialam wrastajace wloski, a maszynka ciach ciach 5min i po problemie, ale kto co lubi :)

ja mialam po goleniu straszne straszne sensacje ze skórą. Depilator to tyle tak już używam, że na łydkach odrastają mi pojedyncze uparte włosięta, więc ich usuwanie jakoś niespecjalnie dlugo trwa :)

Gość qwerty 180cm
no to moze jestem wiekszym malpiatkiem od ciebie, bo pamietam ze z godzine musialam sie depilowac