Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alka-Prim

Zielonooka... tutaj :)

Polecane posty

Gość qwerty 180cm
no to nie wiem...musisz szukac....:)

szukam szukam - lubię też to szukanie oczywiście :) W Kazarze to są fajowe torby to pawda, ale ciągle to nie to :)

Gość kdkfkgg
mam taka wieksza, ktorej juz na pewno nie zaloze, ale mysle ze nie bedziesz chcial, bo jest taka dyskotekowa bardzije....

Dzieciaki - Wasz Zielony potworek ucieka już. Miłego popołudnia - mam nadzieje, że jutro będziecie. papapapapa

Gość qwerty 180cm
to ja oczywiscie pisalam

Gość qwerty 180cm
papapapa, green, 3 maj sie, ja nie wiem czy jutro bede, bo jutro wraca moj malzonek, moge nie miec czasu :)

Gość qwerty 180cm
zaraz, poczekaj chwile, musze poszukac stare fotki

Gość qwerty 180cm
raczej jasnozielone masz

Gość qwerty 180cm
Ala, jestes???

Gość qwerty 180cm
witajcie, kochani!!! ja na chwilke... :) jestem troche wkurzona, bo na majowke niby ma byc zimno.... :( a ja wczoraj (wiem , ze mialam tego nie robic) specjalnie kupilam bluzeczke i sukienke i pewnie tego nie zaloze...niby bedzie 10 stopni, to juz nie wiem co brac, kozaki??? oczywiscie chodzi mi o zwiedzanie, bo w gory wiadomo ze inne obuwie...

Witaj Q!!!! Hmmm, oficerki jakieś fajne zawsze można wziąć. Ale może nie będzie tak źle? Wiesz jak sie sprawdzają długoterminowe prognozy. Może ogranicz bagaż do typowo sportowego?

Gość qwerty 180cm
jeszcze troszke moge posiedziec na kafe, bo mezowi przedluzyla sie wizyta u mechanika... tak wlasnie mysle zeby wziac oficerki, nie chcialam brac za duzo rzeczy w koncu to tylko 4 dni, ale coz... najwyzej zlozymy tylne siedzenia i napcham caly bagaznik hehe

hmmm a jaka kiecka - opowiadaj, bo ja ciekawa jestem zawsze odzieżowych zakupów. Kochana - jedziesz samochodem - możesz się spakować jak na miesiąc, nie żałuj sobie :)

Q- ja znikam. Mam teraz spotkanie w pracy.Ale pisz co to za kiecka. Wy jedziecie już dzisiaj? to kiedy wracasz? Gdybyśmy się już nie spotkały na kafe przed Waszym wyjazdem życzę Ci przemiłej cieplutkiej majówki :)

Gość qwerty 180cm
bluzeczka taka jasnoszara z takim zwisem z przodu i jakies kwiatki bladorozowe naszyte z jednej strony i czarny paseczek z h&m, sukienka znowu marynarska, ale taka bardziej na codzien, marszczona tez z h&m, bo tamta poprzednia jest bardziej wyjsciowa i bez ramiaczek. teraz wszedzie duzo tego marynarskiego stylu. bluzeczke kupilam 36 rozm, sukienke 38, ale nawet jak schudne to beda pasowac, wiec to takie bezpieczne zakupy byly. hehe ps. ja tez lubie posluchac i poogladac jak ktos cos kupi :)

Gość qwerty 180cm
jedziemy w sobote z samego rana. dziekuje, oby bylo cieplo :)

Już po spotkaniu, uff, ale cisnienie leci w dół. Alka - jesteś? Q pewnie już poleciała dalej...

Alka- nieładnie się tak nie odzywać cały dzień. Ale to pewnie przez te perturbacje z pracą. Lecę papa

Gość qwerty 180cm
witam!!! jak tam po majowce??? ja fajnie spedzilam czas, ale na koniec pogoda nas zaskoczyla, bo spadl snieg, pelno sniegu, masakra, wiec wracalismy zamiast 4h ponad 8!!! snieg, korki...ehh... przez to pare rzeczy nie zwiedzilismy, ale i tak bylo fajnie :) a co tu taka mala frekwencja???

Cześć Q!!!! No mała, ja nic już nie pisałam bo przecież monologów a forum nie będę uprawiac :) Fajnie, że spędziłaś miło czas, ale ta pogoda to rzeczywiście jakiś niewypał

Gość qwerty 180cm
na Dolnym Slasku byla porazka, obudzilismy sie rano a na dworzu pelno sniegu!!! pierwszy raz takie cos widze w maju... cos nasza Ala zaginela w akcji...

Gość qwerty 180cm
Green, pytanie z innej beczki... o ile dobrze kojarze to pisalas ze uzywasz podklad czy puder marki Shiseido... a wiec czy na prawde jest warty swojej ceny?? bo musze cos kupic na lato i sie zastanawiam czy bezpieczny wyprobowany clinique czy sprobowac czegos innego.. ktos na kafe polecil ten http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17908 moze mialas z nim do czynienia?? z gory dziekuje za odpowiedz

Tak Q, ja używam puder sloneczny http://alejka.pl/shiseido-sun-protection-compact-foundation-n-spf30-sp50-12g.html dla mnie od ponad dwóch lat rewelacja. Ja go używam caly rok. Jest wydajny - jedno opakowanie wystarcza mi na około 2,5 do 3 miesięcy. Wart każdej ceny. Chociaż chyba teraz kochana lepiej byłoby do douglasa do Szwedt pojechać, bo w Polsce przez vat ceny poszły w góre.

Gość qwerty 180cm
myslisz ze w Szwedt ceny beda nizsze w Douglasie???

Gość qwerty 180cm
ile kosztuje w polsce do porownania??? czy to jest bardziej puder czy bardziej podklad???