Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobojo

Ludzie licytujący na allegro są niemyslacy

Polecane posty

Gość bobojo

Po co przebijać z 5 zł na 25 na kilka dni przed końcem licytacji, przecież to od razu wiadomo że w końcu licytacja tak wzrośnie że końcowa cena będzie wysoka jak cholera, przecież lepiej się wstrzymać i na pół minuty/minute przed zacząć zabawe. Tak to żadnej okazji nikt nie będzie miał :/ żeby kupić coś tanio

Gość Eha
specjalnie podbijaja tak dla zabawy

Gość bobojo
cholera a tak chciałam kupić ten wibrator analny za 15zł:/

Gość JUGI6566
hahaahahaha ale podszyw :D

Gość bobojo
głupi podszyw, hehehe bardzo smieszne nie masz co robić to weź się za porządki, w końcu święta niedługo

To jest przejaw rywalizacji nawet z brakiem korzyści dla siebie i tak starają ci się udowodnić że są lepsi :) podzielam twoje zdanie w tej sprawie niezrozumiałe dlaczego sami sobie podnoszą cenę .

Gość bobojo
jeśli chcecie wiedzieć to chciałam kupić majtki wyszczuplające a gratys były do tego rajstopy modelujące nogi za jedyne 9,99 a już podbili do 29 :(

Gość bobojo
akurat takie majtki są tak tanie że bardziej opłaca się je kupić w sklepie niż bawić się w dodatkowe koszta przesyłki, pozdrawiam autora posta wyżej :)

Gość ERGGFD
aja lubię podbijac cenę od początku po parę zł . niech potem kretyn który wylicytuje płaci haha

Gość Myslacy allegrowicz;)
bo moze ktos liczy ze uda mu sie za te 25 zl wylicytowac?? a nie ma czasu siedziec przed kompem i pilnowac aukcji do ostatniej minuty to sobie na pcozatku wcisnie i niech sie dzieje co chce, albo sie uda, albo nie. Ja bardzo czesto jak widze cos interesujacego ostatnio buty to oceniam sobie ile moge dac za nie. I np. jest to 100zł to wpisuje 100zł nawet jesli aukcja jest na poziomie kilku złotych jeszcze, a co mi tam.. :) i wygrywam, bo ludzie wpisuja wyzej i ciagle pisze, ze ktos przebil ich oferte to po kilku probach daja spokoj, a ja buty kupuje za te pierwsza kwotę na dole. Nie mozesz mowic, ze ludzie sa niemyslacy to , ze Ty nie udolnie licytujesz nie oznacza, ze ktos nie mysli kazdy radzi sobie jak moze. Ty obrales sposob podbijania w ostatniej minucie inni na poczatku aukcji. Ja wygralam wiele aukcji mimo, ze nie siedzialam na nich w ostatniej minucie.

Gość bobojo
ale to nie jest miłe :/

Gość bobojo
wcale ne trzeba siedzieć cały czas na necie wystarczy wejść na pare minut przed końcem licytacji, w końcu wszystko jest podane kiedy się kończy i po problemie, a dzięki temu można wiele zaoszczędzić..

@myślący a nie lepiej ustawić program licytujący na końcówkę aukcji i dać te 100zł? Wtedy zapłacisz mniej, bo osoba, która podbila podbije za najniższą kwotę i nie bedzie "próbować" się z tobą