Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość possterla

4 miesiac waga stoi - tak ma być?

Polecane posty

Gość possterla

Hello kobietki. Jestem w 4 miesiącu ciązy za 2 tygodnie bedzie piąty miesiąc.Na poczatku ciązy wazyłam 53 kg i do tej pory bez zmian ,dzisiaj 52,8 kg czyli stoje w miejscu.Wieczorem bebzun wywala i wyglądam na 7 miesiąc ale rano to płaski no i nie przybrałam nic na wadze.Nie mam zadnych objawów od początku zadnych wymiotów jem jak jadlam i może więcej a tu żadnych zmian. Ostatnie usg było w 12 tygodniu i wszystko było oki kolejne usg za 2 tygodnie. Martwie sie czy nic sie nie dzieje i czy wszystko dobrze sie rozwija.Wczoraj po raz pierwszy osłabłam że dostałam zimnych dreszczy na 5 minut słabo się zrobiło i czarne plamy przed oczami czułam jak odpływam ale minęło. Kurcze powinnam sie martwić tym wszystkim ?

Ja jestem w połowie 4 miesiąca i mam 4 kg więcej. Przed ciążą ważyłam 47 dzisiaj byłam u lekarza i jest 51. I to mi powiedział, że mogłoby być lepiej :/

Gość waga może ci stać nawet
do 6 miesiąca.

Gość possterla
To teraz mam mieszane uczucia wiem że każdy inaczej no ale chociaż kilogram by ruszył to bym była spokojniejsza.Szkoda że na tym etapie nie czuje sie ruchów człowiek by nie panikował echhh

Gość anika1983
a w swojej ciazy sporo przytyłam... nie wiem od czego zalezy to przybieranie wagi, kolezanka jest teraz w 7miesiacu i praktycznie brzuszka nie ma ale na usg i innyc h badaniach wychodzi ze wszystko jest ok. Tak wiec to chyba jest indywidualne :) A u Ciebie zmartwila mnie kwestia tego zasłabniecia i dreszczy... mimo wszystko dobrze zebys zadzwonila do prowadzacej i jej powiedziala o tym zlym samopoczuciu, moze wyjdzie ze panikujesz itp ale zawsze lepiej pytac na zapas, nic sie przez to nie stanie a bedziesz miala pewnosc ze wszystko ok i nie bedziesz sie martwiła. dokladnie, pozniej juz jak sa ruchy łatwiej jest nad wszystkim "panowac" chociaz moj dzidzio prez pare dni był praktycznie bez ruchu i zaczelam panikowac pojechalam do szpitala i cale szczescie okazalo sie ze wszystko ok, a uwierz przez jakies 3dni tak sie strasznie martwilam ze nie czuje kopniakow, w szpitalu mnie uspokoili i naprawde bylo mi lzej :) zycze wszystkiego dobrego

Gość ja do 25 tygodnia nic nie przy
przytyłam, waga od początku była taka sama 53 kg, ale za to potem tyłam 1 kgna tydzień prawie i w sumie miałam na plusie 12 kg

Gość possterla
To z wagą jestem spokojniejsza:) Spojrzałam na karte ciąży sprzed 12 lat i wtedy też dopiero przybyło 4 kg w 18 tygodniu więc pewnie sytuacja sie powtarza choc dziwne bo od samego poczatku wcinam gumowe misie wszelkie żelki kilogramami i sie nie odkłada w tłuszczyk chyba dzidzia wcina :) te osłabienie wczoraj było jakies do kitu ale na razie spokój przy kolejnym skontaktuje sie z lekarzem na tą chwile wyglada to na normalny objaw ciążowy.