Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomekkk12321

kino erotyczne

Polecane posty

Dobry :D Przywitam się i tu :P Cześć Vera 😘, cześć Perv 😘 :D Witajcie, reszto szanowna :D

Gość to pewnie
winiary zawiera niezdrowe tluszcze trans,nie jedz tego vera;) Perwersja dawno Cie nie czytalem:)

Od lat nie mam w domu żadnej vegety, maggi, stronie od soli. Za to mieszkam głosno herbate, zeby sąsiedzi wiedzieli, ze mnie stać na cukier. :D

Przestań się lansować tą chińską porcelaną i srebrną zastawą, tylko ściągaj ciuchy, niech utonę między krągłościami :P

Perv, mężczyźni są jak wino, a wino im starsze tym lepsze :O Niniejszym przyczepiłaś mi etykietę Chateau de Yabol, leżakowany, Anno Domini 2011, 14 kwietnia :(

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Profesjonalna instrukcja wykonania udoskonalonej wersji wału z kołdry :D

:D:D:D A ma atesty BHP ? W tym atest na niepalność :P ?

Żeby tak ciągle nie offtopować to ja raz przechodziłam obok tej bramy, w której jest to kino. :classic_cool:

Gość to pewnie
im korzeń starszy,tym twardszy.Perwersja nie znamy się,ale dlatego zaczepiłem Cie żebyśmy to zmienili:) vera ładne obuwie na zimę zaprezentowałaś koledze;)

Nie zostałaś oślepiona nisko przelatującym... ykhm... nasieniem ? Albo członiem, nie wiem, co tam grają :O