Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mw800

Prośba o wyrafinowaną radę

Polecane posty

Gość mw800

Mój były facet, z którym mam nadal świetny kontakt chce sobie zrobić tatuaż na lewej pachwinie, zaraz obok interesu. Chce żeby to było coś erotycznego, nie wyuzdanego, ale podniecającego. Nie do końca to rozumiem, ale obiecałam że mu pomogę. On myśli żeby zrobić głowę lwa (jego znak zodiaku) ryczącą w stronę twarzy kobiety przeżywającej orgazm. Ma to jego zdaniem symbolizować że jest świetnym kochankiem (faktycznie jest). Wzór nie do końca mi się podoba. Jaki miałybyście na to pomysł. Coś, gdy po raz pierwszy zdejmiecie facetowi spodnie i to zobaczycie to rozpuścicie i zaleje was dreszcz?? Zakładam że pomimo tytułu posta, trafią tu jakieś padalce z wywieszonymi ozorami, więc prośba nie piszcie bzdur. Pozdrawiam wszystkie pomysłowe kobietki :-)

nie mam pojęcia :( sama sie nosze z myślą coby zrobić sobie tattoo ale tez nie mam pomysła niestety, a raczej to co ja chce nie podoba sie mojemu facetowi i masz ambaras!

Gość ja bym parsknęła
śmiechem, zlaszcza kiedy by mi powiedzial: "Wieeeesz, to moja eks tak mi wymyslila" Zgroza. Czy mezvczyzni XXI wieku nie maja wlasnego zdania i nie potrafia sami decydowac, jak ma dobrze wygladac ich cialo???

zastanawiam się do czego ma służyć w takim miejscu ten tatuaż, a czy będzie podniecał ?

Gość Podniecaja mnie tatou, ale w
pachwinie raczej rozsmiesza

niee na plecach sa ok. ja chciałabym na udzie ale pachwin nie rusze - widać koleś wytrzymały bo ja sie tam nie dałabym dziarać :I

Gość zbigniew girzyński
Nie jest to żaden oryginalny pomysł. Większość posłów naszej partii ma taki tatułaż. Ja dla przykładu mam na udzie mały pistolecik wycelowany w mosznę.

hmmm dwa niewypały obok siebie??? ciekawe :D:D:D

Gość egerger
Wiesz co? Ty lepiej nie zawracaj sobie głowy tym palantem. Przecież ten gostek jest żalosny a ty nie wiadomo po co angażujesz się w jego sprawy.

Niech robi co chce,jeżeli to go podnieca i może być jeszcze lepszym kochankiem ,to dobrze ,bo jakiejś dziewczynie będzie fajnie.

ja mam tatuaż w pachwinie i wygląda super- facetów bardzo kręci.. I w sumie miejsce fajne, ale zdecydowanie dla kobiety- jakoś ciężko mi wyobrazić sobie faceta z tatuażem w tym miejscu.. No ale nie mówię nie. A co do wzoru... ja uważam, że robiąc tatuaż po prostu się wie, co się chce zrobić, a takie wymyślanie.. ehm.. sam jako duży chłopiec powinien podjąć decyzję :)