Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rescind

ile kosztują rozpinane śpioszki tak średnio ?

Polecane posty

Gość rescind

przymierzam się do zakupów spioszkow dla niemowlaka, ale nie wiem, czy ceny oferowane na allegro , ok. 20 zl to nie duzo...ile srednio kosztuja takie całe rozpinane ?

Gość na wyprzedazach to jeszcze
kupisz moze za tyle.......ale normalnie w smyku, kappahl, h&m, 5-10-15 sa drozsze koło 30 a nawet wiecej, ja ze swojej strony polecam wyprzedaze w h&m -fajna jakość a na allegro duzo kupowałam i fajne sa polskie firmy np ewa klucze, pinokio, wytrzymale, i tanie body, pajacyki oplaca sie z early days bo sie trzymaja

Gość na wyprzedazach to jeszcze
aha a w takich niefirmowych salonach dzieciecych sa wlasnie te z ewy klucze czesto i wychodzi drozej niz na allegro i jeszcze mniejszy wybór ale ceny tak koło 23 zł sie znajdzie w niefirmówkach

Gość magda.lenka
Takie sa ceny ale jak dla mnie to z kosmosu te ceny wziete. ja kupuje bielizne eatly days 3 pack pajacy 47 zl, 7 pack body ok 40 zl. Na wyprawke tez kupilam z allegro takie pojedyncze pajace i jak potem odkrylam te pajace w kompletach to az mi sie slabo zrobilo ze tyle kasy wydalam.

Gość ecie plecie
20 zl???? Ja w swoim sklepie sprzedaję po 12 zl. Polskie, bardzoo dobra bawelna, rozpinane w kroczku. Do r. 68, potem 13 -15 zl do r. 86. Ludzie 20 zl - jestem w szoku. No ale allegro to allegro.

Witam, ponadto na allegro trzeba jeszcze doliczyć przesyłkę. Ja z pierwszym maluchem odkryłam kilka sklepów i hurtownie we Wrocławiu, gdzie faktycznie opłaca się pochodzić i skompletować garderobę dla maluszka. Wiele kasy można zaoszczędzić, w porównaniu z Allegro ceny w sklepach i hurtowni wynosiły 12-18 zł za śpioszki. 18-24 za pajacyki, body na napy 8-15 zł ( są to ciuszki firm o których pisała wyżej koleżanka tj. Ewa, Klucze itp, które ja również bardzo polecam). Za to na Allegro miłym zaskoczeniem były ciuszki w późniejszym rozmiarze 80 - 92 z drugiej reki, ciuszki zadbane, wyprane, znanych firm i za małe pieniążki bo do 20 zł z przesyłką ale wiąże się to z poświeceniem temu trochę czasu poprzez licytacje i wyszukiwanie. Popytaj innych mam lub na forum w swoim mieście poszukaj gdzie zaopatrują swoje pociechy. Powodzenia

W sklepie spokojnie kupisz śpiochy (nie w markowych sklepach) za te 10-15 zł. Na allegro nawet taniej ale doliczysz koszty wysyłki i na jedno wychodzi :) Aczkolwiek teraz buszowałam za prezentem dla dziecka koleżanki i mozna kupić super wyprawki 5-7 częściowej (kaftanik,śpiochy,półśpiochy,skarpetki,czapeczka,ochraniacze na rączki) za kwotę juz 20 zł w górę .Więc i tak się opłaca jeśli dojdzie wysyłka :)

Gość kasksdajkaopd
w PEPCO kupisz za 10-15 zł