Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i płacze

Siedzę i płaczę

Polecane posty

Gość siedzę i płacze

jak w temacie. Nie mam już siły w tej pracy, pracuje z niby dorosłymi ludźmi, ale zachowują się jak gówniarze. Robia złośliwe przytyki na temat mojego wyglądu(nie jestem otyła,ale mam okrąglejsze biodra i duży biust). Ostatnio najinteligentniejszym żartem kolegi było ze krzesełko skrzypi podemną...Mam młodego kierownika który gdy to usłyszał zaczął sie chamsko smiac...czułam się strasznie pokorzona...jakbym była jeszcze w szkole gdzie dzieci naśmiewaja sie jedno z drugiego(zawsze byłam wyzywana z powodu zbyt obfitego biustu).Siedzę i płaczę...tak trudno sie takim chamstwem nie przejmowac:( tak mi zle...muszę dostac jakiś urlop bo nie wytrzymam, zwlnie sie stamtąd...wszędzie lepiej niż tam.

Musisz mieć siłę ripostować odpowiedz im na te docinki niech wiedzą ze też masz coś do powiedzenia . Nie chowaj się bo ci nigdy nie odpuszczą . To jest męski zespół współpracowników ?

Gość poznaniak rodowity
daj po ryju

Gość ja tak miałam
w dzieciństwie , zawsze byłam chuda zgrabna , ale mam brazowe plamy na szyi , nikt sie ze mnie nie smiał tylko ruda dziewczyna , czaisz ? ruda piegowata a mi gadała że mam obsraną szyję

Gość siedzę i płacze
głównie faceci. Jestem księgowa w firmie transportowej. Upokorzenie jakiego doswiadczyłam w dzieciństwie nie pozwala mi na poczekaniu wymyślic nic cietego...Tylko łzy napływaja mi do oczu,zagryzam zęby i czekam az pójde do łazienki się wyryczec.

faceci i śmieją się z dużego biustu i kobiecych kształtów? to faktyczni dzieciaki a nie dorośli ludzie :o

Daj spokój sobie ze szczawiami , rób swoje i mów głośno że przeszkadzają ci w pracy . Koleżanko po fachu :)

Ludzie bywają podli, a jak jeszcze poczują, że jesteś delikatna, wrażliwa kulturalna, to beda Ci probowali wejśc na głowe i zaszczuć Cię, wiec niestety ale na chama nie ma innej rady jak zabić go jego własną bronią czyli chamstwem. ..... a swoją drogą rzeczywiście zachowanie niczym z lat wczesnoszkolnych :-o

Gość zainteresowany facet z kafe
Autorko tematu, bardzo mi się podobają dziewczyny z dużym biustem. Nie przejmuj się ich uwagami. Ile masz lat ? Całuję Cię w Twoje gniazdko rozkoszy.

Gość siedzę i płacze
a ty gagita kim jesteś z zawodu? też ksiegowa? No dzieciaki...nie mówie ze mam im sie podobac ale jakiś szacunek...chciałabym miec:( ostatnio jeden powiedział ze zwazymy mnie na wadze do cieżarówek:( poszłam na zwolnienie lekarskie bo czasem aż brzuch boli z nerwów....:(

Gość Karminowa Panna
oskarż ich o dyskryminację w miejscu pracy, do dyrektora. Ostrzeż, że nie życzysz sobie takich uwag i jeśli to sie nie zmieni to udasz sie do sądu pracy.

Gość aha i achhhhh
odpowiedz im, że lepiej być kobietą na 100% ze wszystkimi tego atrybutami, niż mężczyzną na pół gwizdka, a biorąc pod uwagę intelekt, to nawet mniej, koło 30%, 0% im nie dasz, bo biustu nie widzisz.(w tym miejscu powinnaś się bacznie wpatrywać w ich klatki piersiowe) :D I nie rycz!! Czniać facetów, a facetów debilki czniać podwójnie i koniec.

księgową :) wiesz może też tak być że nie zwróciłaś im uwagi od razu i dlatego sobie pozwalają na coraz więcej , nie daj się a duży biust to żaden wstyd .

Gość siedzę i płacze
posłucham kazdej rady....wiem ze to co opisuje głupkowato brzmi...Ale to moja codziennosc...

Kur..... To nie sa faceci a niedojrzali gowniarze :O Wiem ze nielatwo Ci bedzie ale olej to ignoruj nie zwracaj uwagi lej na to Z autopsji Ci mowie ;) i serio serio serio :) Badz ponad akcje bo sie zamartwiasz albo walnij jakims chamskim textem odnosnie ich wygladu zachowania itp chociaz z drugiej strony mam zasade nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem usmiech nr 5 biust do przodu usmiech i tyle :) Sciskam i uszka do gory :)

Nie płacz kotku.

To nie jest głupie co piszesz nie wszyscy mają tak wysokie poczucie własnej wartości aby się od razu bronic, ale popatrz na pewno zdecydowanie więcej potrafisz niż chłopaczki z magazynu to jest twój atut . Goń ich głośno że ci przeszkadzają powinno pomóc .

wentualnie powiedz ze to mobbing i seksistowskie uwagi i sa na to odpowiednie paragrafy Ja na poczatku tez sie stresowalam uwagami odnosnie mojego wygladu Po kolejnej bezsennej nocy powiedzialam kur.... dosc Nie certolilam sie robilam swoje zaciskalam zeby niejednokrtonie moi znajomi sie ciskali i startowali nieraz z piesciami czego im zabranialam smialam sie z tych co mi docinali Ich podkreca Twoj bol i lzy nie dawaj gnojom satysfakcji pamietaj

Gość mówię ci
przyjrzyj się dokładnie każdemu z nich , poopserwuj :) znajdż jakąś pietę achillesową ( każdy ma) i doładuj draniom , niby niewinnie :) zobaczysz znaczną poprawę

Stiffler dziekuje :) wlasnie jeden na kolanach lezy a drugi macha mi ogonem po ekranie :D dokuczliwe sa czasem strasznie ale przekochane :)

Tego, co piszę poniżej, nie traktuj jako molestowanie. Bardzo podobają mi się dziewczyny z dużym biustem. Widać, że to prawdziwa kobieta. A nie taka deska.

musisz im sie odpłacać podobnymi docinkami , tak aby wszyscy słyszeli, a złośliwcom w buty pójdzie i zobaczysz że przestaną cię zaczepiać , kierownik też człowiek wiec pewnie wady ma wiec żartem można mu coś powiedzieć , faceci najbardziej chyba są uczuleni na tematy łóżkowe, i to co potrafią tam zrobić i czym :D, wiec nie chowaj głowy w piaseK i "dowal" im niech wiedzą że w przeciwieństwie do nich ty masz "jaja"

a ja napisze Ci tak siedzialam kiedys w pewnym specyficznym miejscu zajeta czyms tam co sie robi w tym miejscu i rozmowa nikomu nie wadzilam smialam sie zartowalam Ludzi bylo niewielu przy barze dwoch kolesie i poza tym ja maj maz i kilka innych sztuk wszyscy znajomi badz z widzenia badz no ok niewazne Ni stad ni zowad podszedl do mnie nawalony jak sztucer facet z chamskimi komentarzami calkowicie bez powodu Nim maz zdazyl zareagowac pozbylam sie gnoja mowiac mu niezbyt delikatnie aby wyp... jesli chce miec uzebienie cale Koles nie zdazyl sie oddali wiecej niz na 15 metrow usiadl i z ponura mina mnie obserwowal ( podkreslam calkowicie obcy facet nie znalam go nic mu nie zrobilam nawet sie na niego nie patrzylam Za chwile panowie z baru ( widac ze byli po jednym drinku za duzo ) usiedli przy mnie po mojej lewicy iprawicy z pytaniem czy cos sie stalo czy moga mi jakos pomoc podziekowalam grzecznie usmiechnelam sie ze nie pozartowalismy chwilke i panowie wyciskajac na mych dloniach po pocalunku oddalili sie w przestrzen wrocilam do tego co robilam i nagle zobaczylam jak wioda owego pana ktory mnie zaczepil do wyjscia Nie zdazylam zareagowac nawet gdybym chciala Panowie wrocili po ok 7 minutach sami i obdarzyli mnie czarujacymi usmiechami Nastepnie spytali mnie czy moga sie przysiasc byli grzeczni mili jasne ok nie ma sprawy i tak sobie siedzielismy we 4 razem z moim mezem Bylo super :) Panow w owym przybytku widzialam nie tak dawno temu owego pana juz nigdy :D Spokojnie wielkiej krzywdy mu zrobic nie mogli miejsce naszpikowane kamerami :D

szok, że takie traktowanie spotyka cię ze strony dorosłych ludzi. Musisz się odgryzać, to przestaną. A z drugiej strony wiem że nie każdy tak potrafi, ale próbuj i nie przejmuj się głupim gadaniem, jesteś sexy :) pracujesz wśród idiotów Możesz np uderzyć w kwestie doświadczeń seksualnych "nic dziwnego że mój biust wydaje ci się osobliwy, skoro nigdy jeszcze nie miałeś dziewczyny" "może kiedyś znajdziesz jakąś naiwną i ślepą to się wtedy dowiesz co to seks z kobietą i przestaniesz się zachowywać jak niewyżyty prawiczek" "nic dziwnego że nie możesz znaleźć dziewczyny, jak w taki sposób próbujesz podrywu" - gdy np będzie ci docinał o pupie czy biuście itd.

Gość fgafogahgoi
To wy w toalecie pubklicznej w pracy pijecie? I wyprowadzili go z kibla na korytarz i wtłukli? :D Pewnie miał zakaz wstępu do końca dnia i musiał ściskac kupę :P

No albo tak wiesz ja mam przynajmniej duzy biust bo widac ze ty w spodniach masz rachityczna galazke sluchaj moglbys sie umyc strasznie smierdzi jak wchodzisz do pokoju Moj biust doceni prawdziwy mezczyzna a ty nigdy nim nie bedziesz prawdziwi faceci lubia kobiety z duzym biustem i biodrami jak jennifer lopez lub kim kardashian taaaak prawdziwi mezczyzni tu specjalnie dlugi taksujace spojrzenie z gory na dol i znaczacy usmieszek

isz takim duzym samochodem widac ze masz kompleksy anie nie martw sie medycyna idzie naprzos da sie powiekszyc to cos co masz w spodniach

Gość Siri
Siedzę i płaczę.Na wszystko jest rada...Jestem pewna ,że jak zechcesz to sobie poradzisz.Najważniejsze w życiu jest aby mieć duże poczucie własnej wartości, wtedy żadne krytyczne uwagi nie obchodzą człowieka bo i tak wie swoje.Postaraj się popracować nad sobą w tym temacie, coś poczytać, jest tego dużo w necie pewnie też, kup sobie książkę np.a jak będzie Ci słabo szło to jeszcze pogadaj z psychologiem.Wiem co mówię bo kiedyś miałam podobne zmartwienia , nawet wstydziłam się jak ktoś patrzył na mnie , a teraz stwierdzam , że miałam mnóstwo kompleksów ...Szkoda życia na takie kłopoty, jeszcze nie raz ktos będzie chciał się zabawić Twoim kosztem więc im prędzej w sobie coś zmienisz tym lepiej.Powodzenia i głowa do góry.Pozdro!

No uszka do gory spadam bo psiapsiola przyszla :) Sciskam mocno i serdecznie i pozdrawiam :) Nie daj sie ..... pamietaj jestes na pewno sexowna i inteligentna a taka mueszanka jest zabojcza narka :)