Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daga_Julka

Dieta Dukana. Sa chetni??

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie :) Od dzis zaczynam diete Dukana. Moze ktos sie przylaczy?? Razem zawsze razniej... Zapraszam :)

Gość Agulka17761
A na czym ona polega??

Ja byłam na niej 5 dni, i po prosty nie mogłam już patrzeć na nabiał, który bardzo lubię. Schudłam tylko 2 kg. Dziś od tygodnia jestem na diecie od dietetyka, na której przed ciążą schudłam 8 kg. Wole wolniej ale zdrowiej. Przy Dukanie można zabiałczyć nerki i ogólnie bardzo osłabić organizm.Jak juz ktoś sie na nią decyduje to niech sobie badania krwi, żeby mieć kontrolę nad swoim organizmem.

Ja mam taki plan : -3dni faza ataku,czyli bialko -nastepne 3dni faza zmian,czyli dodaje warzywa i owoce itd itd

ja jestem na diecie 1000 kcal od 4 dni i 1,6 kg w dół!! a ducan,nie dla mnie meczyłam sie na tej diecie!!!

Ja sie nie mecze,glodna nie chodze... :) Duzo sie ruszam. Moja ciatka schudla na Dukanie 2kg w 3dni. Sadze,ze warto :)

no to jesli tobie odpowiada ta dieta to jak najbardziej trzymaj sie jej,bo moim zdaniem dieta nie moze byc meczarnia:):) powodzenia

Gość fajna dieta
ja bylam na tej diecie 3 miesiace z przerwami,schudlam 17 kg :) w pierwszym miesiacu stracilam 10 kg,a pozniej wolniej bo sobie pozwalam co jakis czas na jakies zakazane rzeczy ,nie przeszlam wszystkie fazy dlatego wrocilo mi 4 kg w ciagu 6 miesiecy,jest to dobra diete ale trzeba sie trzymac jej zasad az do uzyskania wymarzonej wagi,bo zeby zaczac ta diete drugi raz to naprawde ciezko,ja po tych 3 miesiecach znienawidzilam mieso i nabialu :/ i juz rok mija odkad przerwalam diete i nadal mam tego nabialu dosyc ... ale fakt jest taki ze przy dukanie kilosy leca bardzo szybko ze az bedziesz zaskoczona tym :)

Gość ale dieta Dukana
"Ja mam taki plan : -3dni faza ataku,czyli bialko -nastepne 3dni faza zmian,czyli dodaje warzywa i owoce itd itd" nie na tym polega przeciez. najpierw masz fazę ataku, gdzie jesz tylko białka. potem faze równomiernej utraty wagi gdzie włączasz warzywa. jak schudniesz ile chcesz to włączasz fazę utrwalania wagi, na ktorej dopiero wchodzą owoce. doczytaj dokładnie...

Gość ale dieta Dukana
nie, nie, ja nie piszę żeby Cie opieprzyć czy cos :) chodzi o to ze dieta jest wydajna jesli idziesz pewnym schematem. jesli coś namieszasz bedziesz miec albo slabe wyniki, albo sobie zaszkodzisz. dlatego radze doczytac, bo to niby pierdoła ze owoców nie mozna, ale jednak to jest ważne - i jak sie z tym nie zapoznasz to schudniesz o wiele mniej niz by sie dalo albo i wcale.