Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjgnggng

Mąz sprawił mi przykrość...

Polecane posty

Gość jjgnggng

Dzisiaj byłam z nim i córką na szczepieniu .. Obsługiwały nas młode pielęgniarki .. Jak on się zachowywał to nigdy go takiego nie widziałam uśmiechał się jak głupi dogadywał rozmowny jak nigdy a jak się na nie patrzył..... jestem po urodzeniu dziecka nie wyglądam jeszcze najlepiej co jest chyba zrozumiałe . Co on mi gadał jak my wyszliśmy jaki był rozanielony mówił ze takiej brunetki jak tamta jeszcze nie widział ze 10/10 niesamowita ze jej facet to ma uciechę ze blondynka tez powala ze takie to na modelki gdzieś a nie na personel medyczny ze teraz on teraz chętnie będzie tam chodził.. Czuje się fatalnie okropnie ... jest mi strasznie przykro.. nawet płakałam bardzo mnie to zabolało ...

Gość wspolczuje hahahaha
nastepna zdradzona naiwniara

Gość dwf
pogadaj z nim, c mu w ogole na to powiedzialas..?

trza mu bylo z liscia strzelic, przy wlasnej kobicie sie innymi zachwyca ?? krotka pilka :-D

Gość poznaniak rodowity
nie płacz powiedział Ci tylko prawde hipopotamico:)

Gość zareagowałaś na to jakoś
czy tak po babsku tylko się wypłakaś jak nie widział ? Jeśli to pierwsze takie jego zachowanie to mu powiedz jasno i wyraznie że nie nie jesteś jego kumplem od piwa i chyba mu się coś popierdoliło w głowie jak myśli że będziesz tolerowac takie odzywki , a jeśli zdarzało się wcześniej - to widziały gały co brały

Gość aha i achhhhh
Hihi, mój też tak uwielbiał tokować :D Ja olałam jego, ty olej to jesli chcesz tego męża jeszcze.

Gość jjgnggng
czuje się tragicznie Powiedziałam mu ze sie zachowuje jak palant ja juz normalnie miałam łzy w oczach a ten do mnie tak : a ty masz chyba jakieś kompleksy ze moze mu zabronie sie patrzec na inne kobiety...

Gość pielęgniarkaZabrze
pewnie rodziłaś naturalnie:) mam pytanie jaką masz wagę? i ile lat?

Gość Siri
Mój stary a obecnie były tak sobie poczynał przez 25 lat, aż miałam tego dość i się rozwiodłam, a Ty ile zamierzasz,,Ćwiczyć"?Faceci tacy są , jak mu pozwalasz to cię zajeżdzi...Twój wybór...Pozdro...

ZDZ ma racje, ja i tak mysle, ze juz za pozno... czasem sie naprawde zastanawiam co niekotre kobity maja w glowach...

Gość BALERINKA @@@
to mu powiedz" jak dojdę do siebie to mam nadzieje ,że w koncu dasz coś z siebie i wreszcie będę miała ograzm?"