Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden chlopak 25

Mam jeszcze szanse na ta dziewczyne?

Polecane posty

Jestem chlopakiem, jakich wielu . Ot zwykły chłopak siedzący dużo przed komputerem, szczupłej budowy ciała Jednakowoż, jak to w życiu bywa, trafiła mi się szansa na wygryw . Jakiś czas temu do towarzystwa w którym przebywam dołączyła pewna loszka. Dla mnie ideał, blondynka o wystającym kuperku, ale szczupla, z dziewczęcą buzią (a ma 24 lata, więc spoko). Czując kolosalną szansę na wygryw, trzymałem się jak małpa gałęzi moich znajomych, żeby znajomośc z nią rozwijać i może jakimś przypadkiem przerodzić w coś większego . Jakaż była moja radość, gdy loszka postanowiła pewnego razu zaprosić nas do siebie celem zrobienia sobie nocnego maratonu filmowego. Mnie też to zaproszenie obejmowało, choć nie wiem, czy nie jako stałego elementu towarzystwa . Nic to, wykąpałem się, wypachniłem wodą po goleniu adidasa , założyłem czyste skarpetki i ruszyłem na spotkanie. Okazało się, że panna mieszka w wypasionej chałupie a jej starzy są kureewsko bogaci, co na mnie, chłopaku który pochodzi z bardzo skromnej rodziny, zrobilo ogromne wrażenie i poczułem się zawstydzony . Zamiast wzorem moich koleżków rozkosznie baraszkować na kanapach i gadac z kolezankami i niby to przypadkiem je obmacywać, siedziałem cały czas przy stole i wpierrdalałem paluszki, krakersy, ciasteczka i wszystko co było na stole, popijając to duzą ilością soku porzeczkowego. Jak nietrudno się domyslić, zachciało mi się srać . Poszedłem do łazienki i oniemiałem - takich luksusów w zyciu nie widziałem. Ogromna wanna, lsniace kafelki, jakieś marmury i inne pierdy. Wszystko było śliczne, że mógłbym nawet w tym sraczu zamieszkać. Cały ten zachwyt uśpil moją czujnosc i nie zwrocilem nawet uwagi ze kibel pozbawiony byl tej deski do siedzenia. Ale bylo tak czysciutko, ze spuscilem portki, usiadlem i walnalem kilka solidnych klockow, bo krakersy popchnely najwyrazniej placki ziemnaczane, ktore mamełe ugotowała mi wczesniej na obiad . Po skonczonej robocie chcialem spuscic wode, ale cos mnie zastanowilo, ze leci ona z jakiegos takiego kranika i na dodatek bardzo malo i wolno. Ponadto otwór w ktory mialo zleciec gowno byl wąski, wiec co wieksze @@@ po prostu nie przeszly. W panice rozejrzalem sie po lazience i co sie okazalo? Toaleta byla za taka niska osobną ścianka, a ja NASRAŁEM DO BIDETU!!!!! Narwalem papieru toaletowego i zaczalem te gowna przenosic do kibla, ale pod drzwiami zrobil sie rwetes, więc strasznie sie spieszac, zachlapalem pol lazienki. Udalo mi sie jednak przynajmniej przeniesc wszystkie gowna do kibla, spuscilem wode i otworzylem drzwi, do ktorych dobijal sie kumpel, ktory chcial sie odlac. Wychodzac rzucilem jeszcze okiem na lazienke, czy wszystko ok, no i okazalo sie, ze nie wszystko - w bidecie zostały smugi gówna, bardzo wyraznie odbijające się na snieznobialej tafli. Kumpel oczywiscie od razu to zobaczyl, i az zaniemówil - ja nie czekalem na dalszy rozwoj wypadków i uciekłem z lazienki czym predzej. Poszedlem szybko do pokoju, rzucilem do wszystkich krotkie "czesc, musze szybko leciec"; i spierrdoliłem stamtąd z predkoscia swiatla, zanim kumpel wyszedl z lazienki i wszystko im opowiedzial.

?

Gość barrrrakuda...
zartujesz? :D

wiem ze debil ze mnie:O

Gość barrrrakuda...
prowokacja nie?

jaka prowokacja?:O

Gość barrrrakuda...
no, ale co cie skonilo do myslenia, ze mialbys u niej szanse przed tym ekhm..ekscesem?

Gość barrrrakuda...
no prowo chyba czy zdeseprowany chlopka pisalby taka poezja, z uwzglenieniem akapitow i interpunkcji? :D ajdontfinksol :classic_cool:

Gość to bylo
:classic_cool:poplakalam sie ze smiechu:D

Gość to bylo
taki jeden chlopak 25 Masz cos jeszcze:D?

Gość dobre prowo
że też ci się chciało to pisać :P