Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluangel

Helikobacter czy są leki homeopatyczne by zniszczyć tą bakterię?

Polecane posty

helikobakter pyroli to bakteria wywolujaca chorobe wrzodowa zoladla i dwunastnicy.nie wyleczysz jej homeopatia>!!! Skad wiesz ze masz ta bakterie? robilas test czy bylas u lekarza? Masz jakies objawy wrzodowej?

Tak miałam robioną gastroskopie i pobrany wycinek mam 4 plusy ,dostałam antybiotyki dwukrotnie i dolegliwości się utrzymują . Już nie wiem co mam robić .Dbam o dietą ,piję srebro koloidalne . Jak sobie radzić?

Tak miałam robioną gastroskopie i pobrany wycinek mam 4 plusy ,dostałam antybiotyki dwukrotnie i dolegliwości się utrzymują . Już nie wiem co mam robić .Dbam o dietą ,piję srebro koloidalne . Jak sobie radzić?

Oj..mnie to cholerstwo nie dawalo zyc 3 wiosy i jesienie-:-( Scudlam do 48 kg..przy wzroscie 179 wygladalam jak anorektyczka.Dopiero jeden lekarz ktory sam boryka sie t ta choroba polecial mi picie na czczo jednej lyzki stolowej specyfiku.Cwiarka spirytusu, cwiartka naturalnego miodu..wymieszac wstawic do lodowki na 5 dni i pic to.Fakt ze na poczatku nie moglam sie przyzyczaic do tego ale mija juz 5 lat a ja nie odczuwam dolegliwosci od strony zoladka i dwunastnicy>:-)Nawet przytylam sporo:-P Polecam bo to sprawdzony sposob;-)

Gość zawsze jest ten pierwszy
rzezucha77,homeopatia ,homeopatią,ale sa inne wspaniałe skuteczne sposoby,jak srebro koloidalne lub też uncaria wilcakora,polecam

Gość emnauel321
Zgadzam się , że najlepszym sposobem rozprawienia się z ta bakteria jest pójście do gastrologa. Za pewne na początek każe ci on wykonać serie badać a dopiero potem zdecyduje jakie leki masz zażyć. Pociesze cię jednak, że leczenie jest krótkotrwałe.