Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeju.

Ale wpadka...................

Polecane posty

Gość jeju.

Od 3ech dni zażywam progeffik200 które przepisał mi ginekolog bo nie dostawałam okresu od 2 miesięcy. Wczoraj w nocy zdarzyła nam się wpadka z chłopakiem, pękła nam prezerwatywa, po raz pierwszy w życiu. Kiedy się zorientowałam on już dochodził,szybko ze mnie wyszedł. Byłam dzisiaj u lekarza i powiedział że woli mi nie przepisywać tabletki po, właśnie ze względu na ten progeffik, że to w połączeniu mogłoby mi bardzo zaszkodzić a on nie ma żadnej pewności więc nie przepisze. Że potrzebna jest rada ginekologa. Nie mam pieniędzy na prywatnego ginekologa, a publiczny przyjmuje dopiero w czwartek, a to już będzie za późno ;/ nie wiem co robić. Proszę doradźcie coś. W dodatku nie mam pojęcia jak z tym lekiem, czy możliwe że w jakimś stopniu ewentualnie zapobiegnie ciąży, czy wręcz ją podtrzyma. :|

Gość dobre prowo
po pierwsze przecież nie masz miesiączki po drugie przecież twój facet nie doszedł po trzecie po chuj więc ten temat? :O

Gość jeju.
już dochodził. poza tym w tym płynie przed spermą są przecież plemniki ;/ sama już nie wiem

Gość jeju.
poza tym to że nie mam miesiączki to właśnie na to chyba biorę ten progeffik200, tylko że dopiero od 3 dni, zostało mi jeszcze 7. kto wie czy aż tak niemożliwe jest zapłodnienie...