Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlookatmebaby

Luteina w czasie ciąży i inne leki

Polecane posty

Gość xlookatmebaby

Cześć mam pytanie, czy luteinę można brać z innymi lekami..?? Jestem w 7 tygodniu ciąży ,gdy byłam u ginekologa przepisał mi Folic (kwas foliowy) no i biorę ale parę dni temu miałam lekkie plamienie i dostałam sie do szpitala, tam przyjmowałam luteinę doustnie a teraz po wyjściu przepisano mi luteinę dopochwowo i czy mogę ją brać skoro biorę tamte tabletki..?? Czekam na odpowiedzi ;)

Gość xlookatmebaby
Czyli normalnie można brać..??

Ja zaczelam brac luteine pod koniec 5miesiaca i bralam przy tym witaminki :) Nie ma (chyba) przeciwwskazan...

Gość xlookatmebaby
a luteinę można brać ile się chce czy lekarz mówi ile miesięcy, tygodni..?? Bo mi lekarz nic nie powiedział, tylko dal receptę i już ..;/

U mnie bylo tak... Pierwszy raz dostalam recepte na jedno opakowanie (nie panietam ile jest w opakowaniu),w kazdym razie po wtbraniu opakowania szlam do lekarza - badal mnie i przepisywal nastepne opakowanie. Wsumie wybralam 4opakowania LUTEINY.

Gość xlookatmebaby
czyli jak skończy mi się opakowanie mam iść do lekarza i zapytać się czy jeszcze brać tak..?? Jestem po raz pierwszy w ciąży i naprawdę wszystko jest dla mnie nowe i wszystkiego się boje że zagrozi to dziecku ;(

NIE WIEM JAK U TWOJEGO LEKARZA WYGLADA ZAPISYWANIE NA WIZYTE... Oblicz na ile dni masz jeszcze tabletki i zadzwon do przychodni. Umow sie na dzien po skonczeniu pierwszej paczki luteiny.

Gość xlookatmebaby
do lekarza na kontrole idę w piątek to wtedy może się go zapytam ..??

Gość xlookatmebaby
dobrze ;) dziękuje;)

Gość xlookatmebaby
na pewno będę uważać ;))

Gość xlookatmebaby
A ból brzucha czy to normalne..??? gdy byłam u lekarza mówiłam ze boli mnie podbrzusze a on powiedział ze to normalne ale czasem mam co do tego wątpliwości..??