Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersik90

Zrobic test ??

Polecane posty

Gość 90Snikersik90

Czesc dziewczyny pomozcie ! Kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia i on skonczyl we mnie to bylo 4 dni w moj okres a kolejno tydzien po nim rowniez. Czy jest szansa ze jestem w ciazy ?? Kupilam test mam go przed soba i nie wiemm czy zrobic ? :(

Gość 90Snikersik90
2 sprawa to czy test da wynik prawidlowy jezeli go zrobie dzis o np.20 ? czy musi byc rano?

Gość ale,
kiedy miałas ostatnią miesiaczkę, tzn w którym dniu cyklu jestes?

zrób test ale rano bo jest największe stężęnie hormonów w rannym moczu, mi się spóźnia 5dni nadal nie dostałam rano zrobiłam test i wyszedł negatywny...

Gość 90Snikersik90
Cykl mam 28 dniowe maxx 30 okres krwawienia 7 dni wspolrzylam 25marca,a okres mialam 22

Gość 90Snikersik90
Mania.... a Ty chcesz miec dziecko ?

Gość 90Snikersik90
Trudno powieddziec ;/ czy chce... Moj chlopak raz mnie wspiera a raz nnie ,,Boze"

Gość 90Snikersik90
A Mania a Twoj chlopak ?co na to

dlatego strasznie sie martwie ze mi sie okres spoznia, zawsze z chłopakiem współżyjemy z prezerwatywa i wczasie jego dojscia wyciaga ze mnie, jedynie czasami podczas pieszczot wejdzie we mnie i wyjdzie, ale nigdy podczas pieszczot nie doszedł ani we mnie ani na zewnątrz, wiec praktycznie ciąża nie możliwa ale stresa mam;|

Gość kokolinoooo....
ja bym jeszcze poczekała do dnia przewidywanej miesiączki. Dzisiaj raczej CI jeszcze nie wyjdzie bo jest za wcześnie, ale jak dla mnie to seks w czasie miesiączki czy 4 dni po daje małe szanse na poczęcie.

Gość 90Snikersik90
A ja zyje teraz w stresie.... po mych obliczeniach jutro powinnam dostac okres ..... zobaczymy :( Ale jets Mania problem bo twoj boy nie skonczyl w Tobie a moj tak

a co myślisz o mojej sytuacji dziś mija 5 dzień jak spóżnia mi się okres...co może być spowodowane tym? kocham się z chłopakiem od ponad 3 lat zawsze z prezerwatywą, i gdy dochodzi wyciąga ze mnie... czasami podczasz pieszczot jak nie mamy prezerwatywy to czasami wejdzie we mnie i wyciagnie ale nigdy podczas pieszczot nie doszedł jak i we mnie ani na zewnątrz... czy podczas wypływającej wydzieliny mogą być tam plemniki? dzisiaj nie wytrzymałam zrobiłam test i wyszedł negatwny czy wierzyc w wiarygodność testu? kochalismy sie ostani raz 2 tyg temu czy po dwóch tygodniach, test już wykrywa ciąże?

Gość 90Snikersik90
no wiesz ja mam 19 a on 23

Gość 90Snikersik90
wydzielina podobno rowniez ma jakies plemniki ;/ test mozna wykonac spokojnie po 2 tygodniach

Gość 90Snikersik90
No to juz nie wiem... hm ale mozliwe ze spoznie ci sie przez stres czesto ja tak bynajmniej mialam... Nawet nie wiesz jak mnie dol brzucha boli :( mam nadzieje,ze to okres sie zbliza ,a nie ciaza :

wiesz co ja Ci powiem ze mnie właśnie brzuch wogule nie boli:| rok temu jak było przejscie z zimy na wiosne zaczełam jezdzić na rowerze to tez mi się spóżnił tydzien;|....mam nadzieje ze to samo to bedzie

Gość 90Snikersik90
spoko,a jest szansa na GG ?LEPIEJ BEDZIE SIE ROOZAMWIALO