Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksksksks

Czy znacie jakas pare, ktora sie NIGDY nie zdradzila? Nawet przez pocalunek?

Polecane posty

Gość ksksksks

Znacie jakas pare, ktora jest calkowicie sobie wierna i ktora sie w ogole nigdy nie zdradzila?

Gość romek85
a skąd mam znać życie prywatne tych osób? niektórzy dobrze się maskują

Gość twims
A ile czasu taka para ma być razem? Bo to dość istotne

a z 2,5 roku chodzili, ale pewnie i tak zaraz do siebie wróca bo burzliwe rozstania to element stale przeplatający ich związek

Gość mechotliwa
zglaszam sie. od 4 lat jestem w fajnym zwiazku, bez oszustw. na pewno. jak narazie. choc zdaje sobie sprawe, ze taki stan moze nie trwac wiecznie, ale poki co jestem dobrej mysli.

Gość hhotka
ja jestem ze swoim narzeczonym 2,5 roku ja nigdy go nie zdradzilam tyle wiem mam nadzieje zer on tez nie hehe

Gość yffyfu
Ja i moj facet, razem juz 5 lat. I wcale sie nie maskujemy tylko nam dobrze razem.

Gość U moich znajomych
większość zdradza zwłaszcza w młodych małżeństwach :(

Gość mechotliwa
w ogole jak tak sobie pomysle, to znam mnostwo par ze stazem podobnym do mojego lub wiekszym, ktore sa sobie wierne. conajmniej cztery z mojego najblizszego otoczenia przychodza mi na mysl. bylabym naprawde bardzo zdziwiona, gdyby sie okazalo, ze ktores z tych ludzi jest nieuczciwe...

Gość U moich znajomych
No tak "mechotliwa" to jest chyba życie ;-) Tak naprawdę nikogo tak dobrze nie znamy. Dwóch znajomych mojego partnera ma kochanki. Jeden to w domu siedzi cicho jak mysz pod miotłą u żony pod pantoflem (w życiu bym go nie podejrzewała bo to taka ofiara losu) 30 lat trójka dzieci-ma zamożnych rodziców. A drugi 2 dzieci,żona 32 lata i tylko zalicza panienki. 4 moich kolegów z firmy odwiedza domy publiczne,w pracy nie robią z tego tajemnicy czasami jeżdżą razem a wszyscy są w stałych związkach.

Gość mechotliwa
no zycie...tez znam takie osoby, ktorym do idealu wiernosci daleko. sama zreszta tez jestem po przejsciach, wiec wiem, ze lepiej sie nie zarzekac, tylko przyjmowac to, co jest z zastrzezeniem, ze to nie musi byc na zawsze. mozna sie niezle przejechac na bezgranicznym zaufaniu.