Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostkaczekolady

TORBIEL piersi a tabletki anty...

Polecane posty

Gość kostkaczekolady

Od 1,5 roku przyjmuje tabletki anty Microgynon 21. Przed ich zapisaniem gin dokladnie mnie zbadal i dopasowal te wlasnie tabletki. Przez caly okres brania tych tabletek jednak pobolewaly mnie dosc mocno przed okresem piersi. 2 miesiace temu, po okresie pojawila mi sie torbiel w lewej piersi, poszlam na usg i do onkologa, okazalo sie ze torbielka jest mala i nie mam sie czym przejmowac. Po tygodniu nawet sie zmniejszyla tak, ze nie moglam jej nawet wyczuc. Jednak przed nastepna miesiaczka znowu zaczelam ja wyczuwac;/ I akurat w tym miesiacu postanowilam przesunac sobie tabletkami okres, tak ze biore 2 opakowania tabletek bez przerwy. Dzisiaj jest 2 dzien drugiego opakowania, a piers w ktorej mam ta torbielke strasznie stwardniala i mnie boli. Myslalam, ze branie 2 opakowan tabletek pod rzad tak zeby przesunac okres nie bedzie mialo wplywu na ta torbiel ale obawiam sie ze cos jest nie tak... Czy powinnam zaprzestac brania tego nowego opakowania? czy lepiej juz ciagnac to drugie opakowanie? Prosze o porade..

tez brałam Microgynon...rozmiar cycków jeden w góre... i tymi torbielami sie nie przejmuj, tez mi to wyszło...przestałam brac tabletki wszystko zniknelo i rada na przyszłość nie badaj piersi przed krwawieniem ani tuz po...bo wlasnie wtedy nie odsc ze sa pewnie piersi bolesne to wyczujesz kazda guleczke

Gość owiana.la
a robilas sobie kolkoskopie? nie kazdy lekarz to robi a to dokladne badanie. u mnie we wro robi je chyba tylko dr swidrak