Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i sama

czy to wstyd jechac samej na wesele?

Polecane posty

Gość samotna i sama

jw:(

Gość Pewnie że wstyd
no chyba, że masz wille na manhatanie i jeździsz jakimś super mercedesem to wteny nie

wcale nie wstyd...bo co-wszystkie musza ciagnac ogon aby pokazac rodzince....idz i baw sie swietnie !!!

Gość stara 8,.2
nie wstyd nic na sile

Gość yffyfu
Wiele tat temu, jeszcze jako nastollatka bylam sama na weselu mojego brata, bylo beznadziejnie. Male wesele, same pary i wszyscy starsi odemnie, czulam sie jak na doczepke. Nawet zdjec z tego wesela nie lubie ogladac.

Gość a ,tak na marginesie
ta wypluwa :-D

Gość barrakudaa.
jaasne, ze nie Wrecz przeciwnie, pokazujesz, ze jestes silna kobieta i w dupie masz, ze standardem jest pokazywanie sie z mezczyzna Chyba badziej desperacja zajezdza szukanie kogos na sile?

Dla mnie to nie byloby dziwne jakby ktoś był sam ale ja chyba wolałabym zostać w domu albo wziać jakiegoś znajomego

ja byłam sama jakieś 3/4 lata temu czyli jak miałam jakieś 25 wiosen i nie polecam. W życiu nie pojadę sama no chyba ,że będzie to malutkie przyjątko a nie wesele. Jak ktoś wcześniej napisał same pary były i niektórzy się litowali ( a żony czy dziewczyny łaskawie zezwalały choć rzadko ;) ) i ze mną po razie zatańczyli :P Never!! :D