Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Kontracept tabletki anty

Polecane posty

Witam Panie. Dziś byłam u ginekologa i przepisał mi te właśnie tabletki antykoncepcyjne, moje pierwsze w życiu zresztą w związku z czym mam parę pytań : 1. Jak Wy znosiłyście te tabletki ? Wiem, że każda reaguje inaczej, ale poznać reakcję każdej z osobna nie zaszkodzi 2. Czy konieczne jest stosowanie dodatkowego zabezpieczenia ? Bo jakoś mnie niepokoi ta mniejsza dawka hormonów tam ( jak mniej to w moich oczach gorzej chroni ). Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość romek85
ciekawe czy levviatan pojawi się tu

Gość ja kiedys tez sobie przecielam
czekamy na Leviatana Levi Levi!!!! Zaraz Ci Levi odpowie bo on znawca:classic_cool:

Odp na pyt nr 1 Ja zuwazyłam 3 zmiany, migrena i huśtawka nastrojów, ogromna huśtawka. Spadek libido. Odp na pyt nr 2 Nie jest konieczne stosowanie dodatkowego zabezpieczenia, ale jak wiadomo przezorny zawsze ubezpieczony - żadne tabletki nie dają 100% pewności, więc można sobie zwiekszyć szanse nie zajścia w ciążę dodatkową metodą antykoncepcji. Ale to juz jak która woli

Gość bon tonn
jeju po co sie truc jak dodatkowo jeszcze bedziecie innych zabezpieczen uzywac, nie schizuj sie tak dziewczyno bo sie nerwicy nabawisz i 0 przyjemnosci z seksu jak bedziesz prawidlowo brala te tabletki to masz prawie 100% skutecznosci, ja biore 3lata, jedziemy zawsze do konca i w ciazy nigdy nie bylam

Gość niepprrrawdaaa
ja mam te same tabletki i nie stosuje innego zabezp zadnego. A co do skutkow ubocznych to ogromne hustawki nastroju, naprawde OGROMNE. Ale to na poczatku. Noi spadek libido, ale tez na poczatku. Wzrost wagi tez :|

Gość niepprrrawdaaa
niby jest to jakas wygoda te tabletki, ale skutki uboczne są wkurzajace. Wiele bym dała zeby wynalezli jakies tabsy do facetow. jak sie truc to na zmiane, czemu tylko kobiety mają cierpiec

Gość 678987678909876
dobrze gumka ma 70;p a nie prawie 100:p \biore je i wydawlao mi sue ze nemam ubocznych ale w sumie tez mam hustawki i libdo mniejsze:P moze tzreba zmienic;/