Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarewiczowamakarewiczowa

samobójstwo

Polecane posty

mam dość- moje zycie to pasmo niepowodzen i ciagłych rozczarowań. dzis dosszedł kolejny problem w pracy-jestem juz pograzona. nie mam juz siły walczyć, starać się jak i tak zawsze przegrywam. postanowilam ze sobą skończyć. nie mam dzieci, zostawie męża (ale on na pewno da sobie radę) i rodzicow (tu mam powazne wątpliwości czy dadzą sobie radę). modlilam się, nie znalazlam zadnego rozwiazania. mam 29 lat i nikogo na swiecie z kim moglabym porozmawiac tak od serca. zawsze sama. nawet z mężem nie mogę rozmawiac o niketórych sprawach...no i własnie, kiedy wszystko jest za, żeby ze soba skonczyc a jedynym przeciw sa rodzice....boje się jak zareagują kiedy dowiedza sie w jaki sposob umarlam, ze bedą miec wyrzuty do konca życia...podobno pozostawienie listu nic nie daje bo ci co zostają i tak nie zrozumieja...a moze jednka napisać?

Nie umieraj ! Twoja Platforma na Ciebie liczy ! Dołącz do społecznego estabilishmentu Platformy i popieraj ją.

mam to samo! kurwa dokładnie to samo i ryczę dziś od południa... jedyne co mnie trzyma przy życiu to rodzice, żyję tylko dla nich ale jak ich zabraknie i nic sie nie zmieni to kończę ze sobą.... w dupie mam ten świat. Z facetem też nie mogę pogadać, bo albo twierdzi, że przesadzam albo bierze wszystko do siebie i robi awantury, że mam do niego pretensje...ja pierdole....już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Nigdy wcześniej nie myslałam tak poważnie nad samobójstwem....

Obywatelki ! Wiemy że nie jest wam łatwo i codziennie pracujemy bez wytchnienia aby zmienić Polskę na lepszą, na Polskę naszych marzeń. Wspierajcie nas w tworzeniu wizji Polski w której każdemu żyje się lepiej.

zycie jest cudowne kocham pania dyrektor gimnazjum nr 2 w warszwie

Platforma nie ma z tym nic wspólnego.....ja mam takie mysli kiedy platformy jeszce nie było.... rozwazam podciecie zył albo skok z wysokosci

Ja też! Ja też! :D Ale jeszcze nie teraz... za niecałe 20 lat :D W 44 urodziny... by było tak poetycko... "a imię jego 44" :D Kupię sobie rewolwer czarno prochowy, można taki bez zezwolenia nabyć za równowartość minimalnej pensji... jak już będę miał rewolwer to skorzystam z usług prostytutki, a jak po wszystkim ją odprawię... puszczę "To ostatnia niedziela", wypiję szklankę wódki Wyborowej... i... "nareszcie koniec sromu". :D Prawda że mam genialny plan? :D

a mi nie tyle ze nie chce ale juz nie widze inneg wyjscia. czuje sie jak w szklanej kuli, nie jestem w stanie z niej wyjsc i normalnie oddychać

offerma w sumie masz sporo racji....może to kurestwo wkrótce mi minie a te chuje moje rodzeństwo mieliby satysfakcję, że mnie nie ma. Na początku byłoby im żal ale potem zapomnieli by i odebrali mi wszystko co miało należeć do mnie...o nie! niedoczekanie, te kurwy muszą zapłacić za swoje, za to, że zmieszali mnie z błotem i potraktowali jak powietrze. Zobaczą, że z powietrza powstaje też huragan.... a Ty master spierdalaj stąd w dupie mam Twoją platformę!

Gość Dwugłowa Biedronka
offerma usunął sobie jedno jajko, aby być podobnym do swojego umiłowanego Jarosława Jednojajecznego

ja mam prawie 30, swoje przezyłam. nie zal mi zostawianego zycia , tylko rodziców

niedziel ja to miałam/mam taki plan, że uzbieram kasę pojadę do Finlandii, zobaczę jak tam jest pójdę na koncert mojego kochanego zespołu, potem wrócę i skończę ze sobą....ale to też nie teraz...nie zrobię tego rodzicom...poza tymmuszę sie odegrać na skurwysynach, którzy mnie doprowadzili do tego stanu (moim rodzeństwie)

eee po co sie zabijac ? przeciez i tak umrzemy , a tu jeszcze tyle na świecie do zobaczenia itp . taka ładna wiosna a wy sie zabijać chcecie

Ale ja to nie jestem pewny czy to zrobię. W sumie to nadal liczę na cud który odmieni moje życie i przestanę wegetować. A zrobię to jeśli dzień moich 44 urodzin będzie wyglądał tak samo dzień 18 kwietnia 2010... dzień wczorajszy, dzisiejszy, jutrzejszy... dzień poprzedzający moje 44 urodziny.

Ale ja to nie jestem pewny czy to zrobię. W sumie to nadal liczę na cud który odmieni moje życie i przestanę wegetować. A zrobię to jeśli dzień moich 44 urodzin będzie wyglądał tak samo dzień 18 kwietnia 2010... dzień wczorajszy, dzisiejszy, jutrzejszy... dzień poprzedzający moje 44 urodziny.