Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magtwm+

Tyle doswiadczylam w zyciu zla ze

Polecane posty

Gość Magtwm+

Jestem w szoku jak ktos jest dla mnie bezinteresownie mily albo chce mi pomoc:( dziwne to

Gość sklep taneczny
mam podobnie..ciagle szukam haczyka:-)

Gość wredotka2011
a dlaczego tak myślisz???? ludzie czasem są mili bezinteresownie;) jedna babcia ostatnio prosiła mnie o pomoc przy zakupach i jej pomogłam...albo jak ktoś o godzinę zapyta to się uśmiechnę i powiem...trzeba być miłym

Gość hahhahaha---
a dlaczego tak myślisz???? ludzie czasem są mili bezinteresownie jedna babcia ostatnio prosiła mnie o pomoc przy zakupach i jej pomogłam...albo jak ktoś o godzinę zapyta to się uśmiechnę i powiem...trzeba być miłym to rzeczywiscie wielka samarytanka z ciebie hahahhaha :o

Gość hhyh
chodzi o to ze nigdy nie doswiadczylam bycia mlym i pomocnym dla samego bycia:o kazdy ma jakis cel zrezzta wlasne rodzenstwo musialam oplacac kiedy cos potrzebowalam do zalatwienia a nie moglam zalatwic bo bylam chora albo bylam w pracy:o tym bardziej w obcych nie wierze;(

Gość bo życie to niespodzianki
niewiesz co cie spotka planujesz to miesiącami i co masz gówno z tego facet ucieka lub tracisz dom w powodzi lib zdrowie i nici z wyjazdu do Egiptu a zapłaciłaś kase i zwrotu nie ma