Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnanpro

Przyczyną prawictwa nie jest wygląd, ale charaker

Polecane posty

"Jakoś nie widziałem faceta który ciągle robi afery o bzdury i którego trzeba... zdobywać. Może w jakimś książęcym rodzie." Ale przecież nie wszystkie kobiety są takie, prawda? Ty chyba mówisz o jakichś granicznych kretynkach. Owszem w naturze kobiecej istnieje ten obrzydliwy pierwiastek udawania niedostępnej, ale bez przesady, nie zawsze przyjmuje on takie niebotyczne rozmiary. A takich rozkapryszonych facetów to znam w cholerę. Posługujesz się schematami.

"Ale przecież nie wszystkie kobiety są takie, prawda?" Podobno w Korei Północnej jest inaczej. "Owszem w naturze kobiecej istnieje ten obrzydliwy pierwiastek udawania niedostępnej, ale bez przesady, nie zawsze przyjmuje on takie niebotyczne rozmiary." Udawanie niedostępnej kończy się tam gdzie pojawia się kisiel w majtkach na widok faceta.

"brak kasy też wynika z charakteru" Tak samo napisałem ale przeszło bez echa.

"Tak samo napisałem ale przeszło bez echa." No to możesz uznać, że mój wpis (przeczytałam tylko trzy pierwsze posty tematu) to takie echo pośrednie ;)

"Podobno w Korei Północnej jest inaczej." Gówno prawda. Znowu naciągana generalizacja żeby zakryć brak argumentacji. "Udawanie niedostępnej kończy się tam gdzie pojawia się kisiel w majtkach na widok faceta." Facet też jest taki. Podrywa inne laski na oczach kobiety, udaje że ma ją w dupie. Jest po równo, więc nie rozumiem męskiej frustracji. Ten niefortunny element podrywu występuje u obu płci.

"Gówno prawda. Znowu naciągana generalizacja żeby zakryć brak argumentacji." Trudno zrozumieć sarkazm, prawda? Bulwersujesz się jakbym, ci tampony zabrał. "Facet też jest taki. Podrywa inne laski na oczach kobiety" Swojej kobiety? Pogratulować wyboru, idiotce :D

Gość Dużo zależy od charakteru, bra
ku kasy nie masz na twarzy wypisanego. Dzisiaj np. poznałem fajną dziewczynę w bibliotece naukowej, zagadałem do niej, okazała się bardzo sympatyczna i się po prostu numerami wymieniiliśmy. Ważna jest pewność siebie. Nie jestem szczególnie przystojny, nie jestem też odrażający. Nie jestem też demonem pewności siebie, ale potrafie zagadać do kogoś i się z tą osobą dobrze bawić.

"potrafie zagadać do kogoś i się z tą osobą dobrze bawić. " A my nie.

"Trudno zrozumieć sarkazm, prawda? Bulwersujesz się jakbym, ci tampony zabrał." Znowu mylisz zbulwersowanie z kontrargumentem. A sarkazm zrozumiałam, co nie zmienia faktu, że nawet jako metafora jest to generalizacją. "Swojej kobiety? Pogratulować wyboru, idiotce " Pogratulować również wyboru kretynowi, który patrzy na rozkapryszone i chorobliwie niedostępne laski.

"Pogratulować również wyboru kretynowi, który patrzy na rozkapryszone i chorobliwie niedostępne laski." Przecież to kobieta wybiera. Nóż ma na gardle, że musi z takim być?

"Cóż u mnie zagadanie to tylko początek problemów. Po co zagadywać skoro nie ma się nic do zaoferowania?" To w realu zmieniasz osobowość?:D

Nie powiedziałem, że nie mam nic do zaoferowania, jestem przeciętny :P, pewnie jestem młodszy od was bo mam 22 lata :)

"Przecież to kobieta wybiera. Nóż ma na gardle, że musi z takim być?" Nie musi, ale facet tez może się rozglądnąć za czymś innym niż niedostępne debilki.

"O czym Ty w ogóle piszesz?" Stwierdziłam , że tu masz i zamieściłam pytanie dlaczego w realu jest inaczej. Może niezbyt dosadnie.

Wystarczy dać odrobinę dobrej zabawy :), nie mówię tu o jakiś dzikich imprezach, bo ich sam nie lubię.

Prawiczek, chodziło mi bardziej o charakter. To chyba mogę trochę ocenić po twoich postach- przede wszystkim chodzi o inteligencję, bo to jaki jesteś w towarzystwie i jak wyglądasz to wiadomo, że virtual tego nie zawiera.

Darker, dalej sądzisz , że tylko kobiety zachowują się jak kretynki? Pytam, bo nie odpisałeś na mój post.

Ciekawe, że to zawsze ci najprzystojniejsi i najbogatsi uchodzą za ludzi o najbardziej interesującym charakterze. Dziewczyna widzi, że facet jest atrakcyjny i nagle bardzo chce poznać jaki ma charakter. Co ja mówię, poznać... raczej chce sie, upewnić, że jest taki fajny, na jakiego wygląda, a jak nie, cóż, od czego jest wyobraźnia? Zawsze przecież moze sobie wmówić, że jest miły, inteligentny i zabawny, tylko tego nie okazuje.

"Darker, dalej sądzisz , że tylko kobiety zachowują się jak kretynki? Pytam, bo nie odpisałeś" Debile przeważają po obu stronach.

korjonos No bo jak ktoś ma zajebisty wygląd to na siłę szukają w nim zajebistego charakteru, ale dotyczy to też facetów. Znam wielu kolesi, którzy starają się w ładnych laskach szukać osoby z "poprawnymi charakterami".

"Ciekawe, że to zawsze ci najprzystojniejsi i najbogatsi uchodzą za ludzi o najbardziej interesującym charakterze. Dziewczyna widzi, że facet jest atrakcyjny i nagle bardzo chce poznać jaki ma charakter. Co ja mówię, poznać... raczej chce sie, upewnić, że jest taki fajny, na jakiego wygląda, a jak nie, cóż, od czego jest wyobraźnia? Zawsze przecież moze sobie wmówić, że jest miły, inteligentny i zabawny, tylko tego nie okazuje." Pierwsze wrażenie, ale jak z czasem gość okaże się frajerem, też nie będzie się z nim męczyć tylko dla wyglądu i kasy. Faceci zreszta też nie mają ochoty od razu odkrywać skrytych zalet odepchniętych społecznie grubasek. Poza tym uważam- po własnym przykładzie- że człowiek posiadający urok osobisty i osobowość nabiera urody w oczach innych. Poziom akceptacji brzydoty jest wprost proporcjonalny do zajebistości człowieka.

A próbowaliście chociaż dać dziewczynie dobrą zabawę ? Chodzi mi o bycie kimś zabawnym, łażenie w ciekawe miejsca :).

"A próbowaliście chociaż dać dziewczynie dobrą zabawę ? Chodzi mi o bycie kimś zabawnym, łażenie w ciekawe miejsca ." Jakiej dziewczynie? :D:D:D Poza tym ja nie jestem zabawny i nie łażę w ciekawe miejsca.

Pierwsze wrażenie, ale jak z czasem gość okaże się frajerem, też nie będzie się z nim męczyć tylko dla wyglądu i kasy. A jednak sie męczą. Co potwierdza wiele topików na tym forum.

"A próbowaliście chociaż dać dziewczynie dobrą zabawę ? Chodzi mi o bycie kimś zabawnym, łażenie w ciekawe miejsca ." To trochę trudne jak wycofańcza postawa blokuje jakiekolwiek własne inicjatywy. Ale rzeczywiście to jest duzy plus i wpisuje się w urok osobisty.

Darker - chodzi o jakąkolwiek dziewczynę, którą chciałeś zdobyć kiedykolwiek :) PRAWIK - ja też nie chodzę do klubów bo nie umiem tańczyć, wole iść na kawę albo pizze (ew. kebaba) :D

"To trochę trudne jak wycofańcza postawa blokuje jakiekolwiek własne inicjatywy." Nawet inicjatywy nie było. Kluby, imprezy itp. miejsca nie są dla mnie. Mam ochotę podpalać te przybytki wraz z klientelą a nie w nich przebywać.

Alles Klar Zabranie kogoś do ZOO czy na lody nie jest jakąś ambitną inicjatywą, a jest po prostu fajne ----> polecam :)