Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnanpro

Przyczyną prawictwa nie jest wygląd, ale charaker

Polecane posty

Ja mam problem, żeby kupić w kiosku bilet, a tu mi ktoś wyjeżdża z jakims chodzeniem do klubów na imprezy :o

"A jednak sie męczą. Co potwierdza wiele topików na tym forum." To kobiety z wrodzonym pierwiastkiem dziwkarstwa. Nie wszystkie są takie. Tak samo jak nie wszyscy faceci patrza tylko na cycki i talię.

Gość niech mi ktoś wyjaśni jedno
po co po raz KOLEJNY upieracie się, żeby zmienić prawiczkom życie, skoro oni sami twierdzą, że są do niczego? JAK FACET MÓWI, ŻE JEST GÓWNO WART, TO MA RACJĘ!

"Darker - chodzi o jakąkolwiek dziewczynę, którą chciałeś zdobyć kiedykolwiek" Każda dziewczyna jaką chciałem zdobyć w dyplomatycznych słowach (a czasem nawet i bez tego) dawała mi do zrozumienia, że nie jestem w jej typie.

Gość Dużo zależy od charakteru, bra
Ja tylko raz w klubie byłem, rzuciłem kuflem po pijaku i nie było miło haha :D

"JAK FACET MÓWI, ŻE JEST GÓWNO WART, TO MA RACJĘ! " Ja nie uważam, że jestem do niczego. Uważam jedynie, że nie dla psa kiełbasa. Teraz z resztą i tak za późno.

Każda dziewczyna jaką chciałem zdobyć w dyplomatycznych słowach (a czasem nawet i bez tego) dawała mi do zrozumienia, że nie jestem w jej typie. Chcesz próbować dalej czy odpuściłeś ?

"Chcesz próbować dalej czy odpuściłeś ? " Na kolejne studia nie pójdę, chyba, że mnie zasponsorujesz.

Źle Darker robiłeś. Powinieneś od razu zakładać, że cię odrzuci - w ten sposób oszczędziłbyś sobie nieprzyjemności.

Zabranie kogoś do ZOO czy na lody nie jest jakąś ambitną inicjatywą, a jest po prostu fajne ----> polecam Wiem, że to nie wspinaczna na Mount Everest :), wykazałam zrozumienie, dlaczego dla niektórych jest to trudne , skoro kompleksy i strach przed klęską ich blokują.

Darker, idź do biblioteki naukowej i tam działaj, ja z moich studiów (z kierunku i roku) nawet nie próbowałem działać bo wszyscy zajęci. Ewentualnie w pracy :)

Alles Klar Kompleksy można pokonywać, ale terapia i coaching to drogie sprawy.

"Powinieneś od razu zakładać, że cię odrzuci - w ten sposób oszczędziłbyś sobie nieprzyjemności. " Nawet nie przypominaj bo wciąż chce mi się wyć jak wspominam konsekwencje. "Darker, idź do biblioteki naukowej i tam działaj, ja z moich studiów (z kierunku i roku) nawet nie próbowałem działać bo wszyscy zajęci. Ewentualnie w pracy " W pracy to ja nie mam dziewczyn. Biblioteki naukowej też nie ma w moim mieście.

Gość Pszczółka Maja56788
Tak, przyczyną prawictwa może być charakter ale ja patrzę też na to z innej strony. Chodzi mi mianowicie o to, że ktoś jest porządny i nie chce sie puszczać

"Kompleksy można pokonywać, ale terapia i coaching to drogie sprawy." Wiem, że można pokonywać. Nawet ostatnio o tym dość dużo mówiłam Prawiczkowi i Darkerowi.

Darker, ale w moim też nie ma :P , można wsiąść w pociąg i się przejechać do biblioteki. Mam świadomość, ze nie masz wiele czasu przez pracę, ale mógłbyś trochę wygospodarować w czasie wolnym :). Ja pracy poszukuje w sprzedaży zazyczaj, zeby mieć kontakt z ludźmi, bo lubię to, lubię gadać :P

"Wiem, że można pokonywać. Nawet ostatnio o tym dość dużo mówiłam Prawiczkowi i Darkerowi." Pamiętam. Dawno tak się nie śmiałem wspólnie z chłopakami na forum :D

Gość taki jeden123
"Chodzi mi mianowicie o to, że ktoś jest porządny i nie chce sie puszczać" heh wątpię żeby ktoś do tej grupy należał oni by chcieli być ruchaczami tylko niestety żadna nie chce im dać. :D Ja tam myślę ze Darker jak by zacisną zęby to by sobie dziewczynę znalazł u reszty widzę marne szanse ...oczywiscie oceniam to po przeczytanych wczesniej postach

Wiem, że można pokonywać. Nawet ostatnio o tym dość dużo mówiłam Prawiczkowi i Darkerowi. Osobiście lubię blog Michała Pasterskiego w fajny sposób koleś do tego podchodzi. W przyszłym roku chiałbym kurs praktyka NLP skończyć, ale wpierw kasę muszę zebrać :).

"Nawet nie przypominaj bo wciąż chce mi się wyć jak wspominam konsekwencje. " Jak możesz to opowiedz coś więcej, ciekawi mnie to.

"Darker, ale w moim też nie ma , można wsiąść w pociąg i się przejechać do biblioteki." Nie, nie można. Ja ciężko zapierdalam i nie mam czasu - w odróżnieniu od ciebie na wycieczki pociągami po bibliotekach i wypatrywanie dziewczyn. "Mam świadomość, ze nie masz wiele czasu przez pracę, ale mógłbyś trochę wygospodarować w czasie wolnym ." Ja nie mam czasu wolnego. Zapierdalam siedem dni w tygodniu. Czasem i po 16 godzin na dobę.

"Jak możesz to opowiedz coś więcej, ciekawi mnie to." Nie mogę. "ale o co chodzi z tą biblioteką?" No wygląda na to że dziewczyny co mają chcicę na sztycę przesiadują w bibliotekach.

Gość byłam kiedyś z prawiczkiem
facet miał 27 lat, nigdy nie pracował, kończył jakieś beznadziejne studia zaoczne, przy tym całe dnie czytał albo grał na gitarze...i był najbardziej negatywnym człowiekiem, z jakim się w życiu zetknęłam. próbowałam dotrzeć do niego, bo naprawdę czułam wiele do tego człowieka, ale on tego nie chciał, mimo, że sam mnie kochał. on potrafił zabić we mnie każdą radość, spontaniczność, wiecznie narzekał, nienawidził wszystkich, obwiniał cały świat o swoje krzywdy i naprawdę, to było nie do wytrzymania. snuł teorie o kobietach bardzo podobne do tych prawiczkowych z kafe...ehh szkoda, że nie potrafił zauważyć, że ma koło siebie oddaną i wierną kobietę, tylko musiał przeżywać wszystkie swoje nieudane podejścia do kobiet z przeszłości. wytrzymałam z nim 2,5 roku ale dłużej nie miałam ochoty bawić się w matkę miłosierdzia dla biednej pokrzywdzonej jęczyduszy.. w sumie nie wiem po co to napisałam, ale chyba mieszczę się w temacie..

"Pamiętam. Dawno tak się nie śmiałem wspólnie z chłopakami na forum " Zatem cieszę się waszym szczęściem:D. Mimo, że ja to pisałam szczerze i naprawdę tak uważam.

"tylko że jako prawik i leszcz jednak na czytaniu książek " No popatrz tylko... a tam pełno chętnych było abyś je wziął na podręcznikach do makro-ekonomii :D

Gość taki jeden123
"wytrzymałam z nim 2,5 roku " a seks był ?

"Mimo, że ja to pisałam szczerze i naprawdę tak uważam." Każdy ma prawo do własnej opinii nawet jeśli jest głupia :D

Gość byłam kiedyś z prawiczkiem
a co to ma za znaczenie? tak, był.

Offerma - W bibliotece jest sporo kobiet - ładnych kobiet. NLP jest bardzo ciekawe, widać, że nie masz wiedzy o tej metodzie, zatem nie będę z Tobą o tym dyskutował. Mi ona wiele dała dobrego. Na razie uczyłem się o niej zupełnie za darmo i za darmo ją stosowałem. Terapia psychologiczna jest znacznie droższa niż taki kurs (chodzi o długotrwałą klasyczną terapie) ;)